Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A TERMÉSZET lenyűgöző csodája, hogy az IDŐ is képes feloldani a haragot.

„Idővel rendeződik a helyzet!” – halljuk sokszor.

Igen ám, de amíg a harag állapotában vagyunk, önkéntelen ötletbörzét hozunk össze a fejünkben, hogy hogyan bűnhődjön a másik.

Ez rendben is lenne, mert ezzel csillapodik a fájdalmunk, de ami nincs rendben, hogy, amíg ezen gondolkodunk, nem vagyunk képesek az igazi, minket támogató céljainkon tartani a figyelmünket, ami örömet, boldogságot, elégedettség érzést adna.

E helyett harag, csalódás, szomorúság, elkeseredettség állapotában vagyunk. Ennek három lesújtó hátránya van, (DE a JÓ HÍR, hogy mindegyik kezelhető):

- feszült, önkéntelen  figyelem a haragon, ráncosít, mélyíti a barázdákat;

- amíg a harag blokkja bennünk van, addig valahol a szervezetben van egy elzáródás az energiapályán, pl. a gyomorban, mellkasban, szív tájékán. Ehhez az energiapályához tartozó szervek nem kapnak elég energiát, hisz' blokkolva vannak;

- negatív állapotból szinte csak negatív ötleteink lesznek a jövővel kapcsolatban, így egy negatív jövőképet kezdünk megvalósítani.

Akkor mi a megoldás, hogy újra pozitív állapotba kerüljünk és pozitív jövőkép legyen előttünk, na meg a ráncaink is kisimuljanak és a szerveink is kapjanak elég energiát? Vissza az előző oldalra >>>

Szeretnél még hasonló gondolatokat olvasni?

Iratkozz fel a hírlevélre itt>>>