Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit akar az Univerzum általunk kifejezni?

Ide írd be kérlek, hogy mi jött üzenetben, a MI MÓDON AKARJA ÁLTALAM KIFEJEZNI-re mi volt a válasz és Neked mit adott ez az egész?

Ez azért is fontos, hogy a többiek is láthassák, hogy milyen sokféle módon üzen az Univerzum, hogy mit is szeretne általunk kifejezni, nekünk.

Fontos, hogy tudjuk az Univerzum üzenetét, vagy másként a Lelkünk Szerinti Úti tervünket, hogy a figyelmünket rajta tarthassuk és az Istenadta képességeinket ide irányítsuk.

Ugyanis, aki figyelmét tartósán másfele teszi és elkanyarodik az Útról, az Istenadta tehetségét a "görbe útra" fogja tenni, amivel pedig hatványosan távolodik az Úttól.

Konkrét példa: például ha van egy nagyon erős fizikumú és nagy lelki terhet bíró személy, mondhatom, hogy ez neki Istenadta képessége.
Igen ám, de nem figyel oda a dolgaira és az Élete vak vágányra terelődik, a vállalkozása kezd becsődölni és nem igazán veszi komolyan tudatos szinten, akkor az Istenadta képessége visszaüt. Ugyanis a nagy lelki és fizikai teherbírósággal a csődig fogja vinni és annál is tovább, amikor esetleg már túl késő, és kezelhetetlenné válik az ügy.

Az Istenadta képességet az, az Isteni / Lélekszerinti úthoz adatott, ott lehet könnyen haladni vele és boldogan.
Ezért aztán számomra ez a FŐ CÉL: Az Úton járni, használva az Istenadta képességeimet / tehetségeimet.