Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HA AZ ÉRZELMI LÉTRÁN A 8-AS 9-ES ALATT VAGYUNK - UNALOM, BORÚLÁTÁS – AKKOR, ÉPKÉZLÁB ÖTLETEINK NEM NAGYON LESZNEK ÉS NE IS VÁRJUNK EL MAGUNKTÓL. 

 Igen ám, de akkor mit tegyek?


- Ilyenkor (8-as 9-es alatt) az érzelmi szintünk lekorlátozza kreativitásunkat, melyet korlátozó hiteink táplálnak. Ebben az esetben segítséget kérünk.


 Telefonos segítséget?


- Az ötlet jól hangzik. Hasonló megoldást kereshetsz. Pl: hívsz egy jóságos tündért varázspálcával és kérsz/kívánsz tőle 3-at, mint a mesékben. A lényeg, hogy jól leckéztesd meg a tündért és kívánj szinte lehetetlen/hihetetlen dolgokat az élethelyzetedre, ami neked tökéletesen megadná azt a FIGYELMESSÉGET és ÖRÖMET, amire most vágysz.

EZEN A SZINTEN NEM NAGYON VAN ÖTLETÜNK, KREATIVITÁSUNK, VALAMINT EGY CSOMÓ KIFOGÁST SZOKTUNK GYÁRTANI, HOGY HA MÉGIS LENNE ÖTLETÜNK, AZ MIÉRT NEM FOG SIKERÜLNI.
EZT KIKERÜLENDŐ, HÍVJUK A JÓ-TÜNDÉRT, A DZSINT VAGY VALAMELYIK SZENTET, ESETLEG BELSŐ BÖLCSESSÉGÜNKET. MIVEL EZT HIHETETLENNEK GONDOLJA AZ AGY, AZÉRT ENGED RÓLA ÁBRÁNDOZNI „HISZ AZ NEM IGAZ”, VISZONT AZ ÁBRÁNDOK UGYANAZOKAT AZ ÉRZELMI SZINTEKET KÉPESEK KIVÁLTANI, MINTHA AZ IGAZ LENNE. EZT HASZNÁLJUK KI ARRA ÉS CSAKIS ARRA, HOGY AZ ÉRZELMI LÉTRÁN MAGASABB REZGÉSŰ ÉRZELMI SZINTRE LÉPJÜNK. ÉS MINÉL MAGASABBAN VAGYUNK ÉRZELMI SZINTÜNKÖN, EGYRÉSZT ANNÁL TISZTÁBBAN ÉS GLOBÁLISABBAN – NAGYOBB ÖSSZEFFÜGÉSÉBEN - LÁTJUK  ÉLETHELYZETEINKET, MÁSRÉSZT ANNÁL INKÁBB A MAGASABB REZGÉSŰ ESEMÉNYEKRE, ÉRZELMEKRE, EMBEREKRE LESZÜNK FIGYELMESEK.
Ha ez neked nem megy, egyszerűen kérdezd meg magadtól, hogy „mi kellene ahhoz, hogy történjen, hogy meglegyen az életemben a FIGYELMESSÉG ÉS Az öröm?


 Tehát következzék a 3 kívánság:

Először azt kérném, hogy állnék a postán a sorban és kijönne az igazgató és azt mondaná, hogy én vagyok abban az évben az 100.000-ik ügyfél és ezért nyertem egy kéthetes Thaiföldi utat. Semmi átverés, ideadják a jegyeket – vihetek plusz 1 főt – 1. osztály a repülőn, 1. oszt 5 csillagos szálloda, dzsungel túra, masszázs…. Ja, és adnak fejenként legalább 5.000 dollár költőpénzt. 

A második, hogy valakinek eszébe jutna, hogy még a gimiben beadtam egy találmányt és azt most sikerült eladni, híres ember vagyok. A világ összes tájáról interjút szeretnének velem készíteni. Felkérnek egy könyv megírására. Sosem kell többet beosztottként dolgoznom… 

harmadik, hogy megyek az utcán és velem szemben jön álmaim asszonya és ő ezt érezvén leszólít… Meg sem tudok szólalni a meglepettségtől… és ásókapa meg a nagyharang…


MINT LÁTHATJUK, HA NINCS "KORLÁT" BENNÜNK A HITEINK ÁLTAL, AKKOR BEINDUL A KREATIVITÁSUNK, DE RENDESEN
EZ TÖRTÉNIK, AMIKOR NEM VAGYUNK KORLÁTOZÓ HITEINKKEL LEKORLÁTOZVA. Ekkor minden lehetséges!!!
A LÉNYEG, HOGY BÁTORNAK KELL LENNÜNK ÉS ELŐ KELL KAPNI A KÍVÁNSÁG VAGY VÁGY LISTÁNKAT!
LECKÉZTESSÜK MEG AZT A JÓ TÜNDÉRT!.

 

Milyen érzés lenne, HA.....?

- Ha megnyernéd a Thaiföldi utat a + 5.000 dollárral és 1. osztályú utazással, és mindent a Posta fizetne? Hogyan éreznéd magad?
- Hú, az nagyon jó lenne. Örülnék, boldog lennék, és már itt is megjelenik a figyelmesség felém…
- Na és ha felhívna a volt iskolád igazgatója, hogy kaptál egy levelet a találmányi hivataltól. Az áll benne, hogy eladták azt a régi, igencsak figyelemreméltó találmányodat. És már jelentkezett egy amerikai befektető cégcsoport, aki gyártani és forgalmazni akarja. Előlegként 10 millió dollárt kapsz. Hogyan éreznéd magad?
- Nagyon jól. Végre elismert vagyok. Biztosan sajnálják, hogy nem hamarabb vették elő azt a találmányt. Örömöt, boldogságot, kiegyensúlyozottságot érzek. Madarat lehetne velem fogatni.
- Na és ha mennél az utcán és jönne veled szemben álmaid asszonya, és megszólítana. Elmondaná, érzi, hogy a Teremtő egymásnak teremtett benneteket. Tekintetetek egymásba fonódik és te meglátod szemében szemed csillogását… Hogy éreznéd magad, ha ez így alakulna?
- Még libabőrös is lettem. Csodás érzet: Szeretet, nyugalom, motiváció, vibrálás. Nagy nagy -figyelem rajtam, épp az, amire vágytam…
- Akkor most mondj egy köszönetet az Univerzumnak vagy akiben hiszel, ami hangozhat így is: Atyám, köszönöm neked, hogy mind ez (itt elmondod tételesen amit láttál, amin elmerengtél) már gondolati síkon megvalósult.


Iratkozz fel a hírlevélre itt >>>  és értesítelek az újabb érdekességekről