Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üdvözöllek!
 
 
Tudtad, hogy boldogságod, örömöd és gazdagságod 85%-ban a kapcsolataidon múlik?
 
Emberként kapcsolatra lettél teremtve. Szinte minden, ami az életedben probléma, emberi kapcsolataidból fakad. És szinte minden, ami az életedet gazdagítja, emberi kapcsolataidban teljesedhet ki.
Az életnek akkor van értelme, ha szeretünk – ezért érdemes rendbe tenni a kapcsolatainkat!
 
Legyen az párkapcsolat, szülőkkel, gyermekekkel való konfliktus vagy munkahelyi gond, te is megoldást találhatsz rájuk május 15-én, az Emberi kapcsolatok-tréningen. Előadóink célja, hogy tudatára ébredj: van erőd és eszközöd megváltoztatni a helyzetet, bármi legyen is az, bármilyen kapcsolatról legyen is szó. Ennek érdekében elméleti és gyakorlati technikákat adnak át neked, hogy meggyógyítsd, amit szükséges, és olyan minőségű új kontaktusokat alakíthass ki, amelyek gazdagítják, színesítik, boldoggá, sikeressé és szeretetteljessé teszik az életedet. Négy országosan elismert és népszerű tréner mutatja meg, hogyan érheted el mindezt.
 
III. POZITÍV GONDOLKODÓK NAPJA
Emberi kapcsolatok–tréning
2010. május 15.
 
 
 
Mit érdemes még tudnod a Pozitív Gondolkodók Napjáról?
  • Itt nem hallod ugyanazt, mint amit az előző rendezvényeinken vagy más rendezvényeken hallottál, és nem kapod ugyanazt, mint amit a témában a Pozitív Gondolkodás magazinban olvastál. Életed színterének, az emberi kapcsolataidnak a különböző területeit fogjuk átfogóan, rengeteg gyakorlattal megreformálni, átalakítani, jobbá tenni.
  • Az előadók itt elsősorban a tudásuk és a tapasztalataik átadását tűzték ki célul, hogy minél több hasznos példával, ötlettel, felismeréssel és használati utasítással gazdagodhass.
  • Ennek a tréningnek nem az a célja, hogy egy rakás dolgot eladjunk Neked a nap folyamán, hanem az, hogy az előadók által ismert legjobb és leghatékonyabb módszerekkel és praktikákkal felvértezve kezdhess neki kapcsolataid rendbetételének.
 
 
 
Gyere el az Emberi kapcsolatok tréningre:
·       ha úgy érzed, a legtöbb problémád azokkal az emberekkel van, akikkel a legtöbbet találkozol, és akik a legközelebb állnak hozzád;
·       ha úgy érzed, sokkal boldogabb és sikeresebb lehetnél, ha megjavulnának a kapcsolataid, és még több szeretetteljes ismeretségre tudnál szert tenni;
·       ha úgy érzed, megőrülsz a szüleidtől, vagy még mindig nem tudtad elfogadni őket;
·       ha úgy érzed, még mindig ugyanazokkal a problémákkal küzdesz a párkapcsolatodban, mint évekkel ezelőtt;
·       ha úgy érzed, nem jutsz dűlőre a gyermekeiddel;
·       ha úgy érzed, eleged van a hatalmi harcokból, az érzelmi zsarolásokból, és az elvárásokból;
·       ha úgy érzed, nem tudod kezelni a konfliktusokat, ezért inkább elmenekülsz előlük;
·       ha úgy érzed, a munkahelyeden nem ismernek el képességeid szerint, és nem tudsz megfelelően együttműködni a munkatársaiddal vagy a főnököddel.
 
 
 
Közöttünk a helyed:
·       ha szeretnéd, hogy mély és tartalmas kapcsolataid legyenek;
·       ha szeretnéd, hogy felelősséget vállalhass önmagadért és kapcsolataidért;
·       ha szeretnéd, hogy kapcsolataidat a közös érdeklődés, a közös célok és az öröm jellemezzék.
 
További extrák ahhoz, hogy a legtöbb hatékony módszert vihesd haza erről a tréningről, és hogy az alkalmazásuk a lehető legkönnyebben menjen:
 
  • Fontosnak tartod a gyakorlatiasságot, és hogy a benned felmerülő kérdésekre rögtön választ kapj?
      Az előadások időtartama 90 perc, amelyből az előadók 40-60 percben foglalják össze témájuk legfontosabb szempontjait, hogy legyen idő a gyakorlatokra, illetve olyan kérdésekre, amelyek az előadás közben fogalmazódnak meg benned.
  • Szeretnél választ kapni személyes kérdéseidre is?
Ezt is megkaphatod, mert a szünetekben lehetőséged lesz kérdezni az előadóktól, akár négyszemközt is.
 
 
 
Köss új barátságokat, tisztázd a családi félreértéseket, gyógyítsd meg a munkahelyi konfliktusokat, engedd, hogy átitasson a szerelem!
 
 
AJÁNDÉKAID
Belépéskor az alábbi ajándékokat veheted át:
1.) egy éves Pozitív Gondolkodás Magazin előfizetést (értéke 1980 Ft),
2.) három darab Ezo tér Magazint (értékük összesen 1685 Ft),
3.) mindezeket egy környezetbarát ÖKO-táskában (értéke 499 Ft).
 
Garancia: 100%
100%-os pénzvisszafizetési-garanciát vállalunk a tréningre: ha nem vagy elégedett, csak jelezned kell a recepción, és mi kérdés nélkül, azonnal visszaadjuk a belépőd árát úgy, hogy még az ajándékcsomagodat is megtarthatod.
 
 
 
Pozitív Gondolkodók-rendezvény®
Ahol nem száraz elméleteket kapsz, hanem használható képességet