Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Ez a hétvége része a 8 hónapos NAGY SZI Akadémia tréningnek, amihez csatlakozni lehet.

 

Budapesten: 2017. március 04-05. (szombat-vasárnap)

Debrecenben: 2017. április 22-23. (szombat-vasárnap)

 

Helyszín:

InSpirál Studió
Bp. IX. ker. Páva u. 6 sz.

Téma: Tükör gyakorlatok

>>> Részletek az lenti kép alatt

 
 
E-mail címed:*
E-mail címed még egyszer:*
Teljes neved:*
Milyen néven szólítsalak?*
Város:
Hogyan találtál rám?*
 
Telefonszám, ha külföldön élsz a skype címed: (fel foglak hívni egyeztetni)*
 
Mikor hívjalak? (hétköznap, vagy szombat, vasárnap, hánytól, hányig a legmegfelelőbb? Bármikor?)*
 
Csoport választás:
 
Fizetés:
Üzeneted nekem:

dia12.jpg

 .Fajtái: 

- Tükör gyakorlat embertől, állattól való függésre, 

- Tükör gyakorlat gyászra, 

- Tükör gyakorlat ha valaki nem tetszik a világomban, olyat tükröz, amit tudattalanul nyomtam el magamban, - - Tükör gyakorlat egy olyan helyzetre, amit tudattalanul teremtettem, 

- Tükör gyakorlat
"külső" részre (lentebb bővebben olvashatsz róla), amikor azt veszem észre, hogy olyat teszek, amit mintha nem is én tettem volna, hanem valaki belekényszerített volna (ilyenkor jellegzetes kifejezés: "Egyszerűen nem is értem, amit tettem..."

 

- Az ERŐSZAKMENTES avagy EGYÜTTMŰKÖDŐ Kommunikáció alapjai: egy konkrét kellemetlen helyzet kezelésének a begyakorlása.

- SZERETHETŐSÉGÜNK HITÉNEK visszaállítása egy szelíd módon.

 

Mik is ezek a "külső részek"?

Üdvözöllek!

 
Sokat beszéltünk mostanság a külső Részekről.

Nagyon röviden és érthetően szeretném átadni ezt az értelmezést.

 

Kép
Amikor valami nem tetszik nekünk (valamely fontosságunk nincs kielégítve, mint pl a szeretet, 
hűség, tiszta kommunikáció, rend, stb),  akkor egy összehúzódás - energia blokk  - keletkezik a szervezetünkben.
Ez a kellemetlen érzésektől a fizikai tünetekig is megjelenhet, mint pl a gyomorgörcs, szívfacsarodás, torokszorítás, stb.


(pl: a párom megkérdezi, hogy mit is szólnék egy nyitott kapcsolathoz, legalábbis az ő részéről? - itt sérül: női / férfi önbecsülés, hűség, elismerés, elfogadás, biztonság, stb -)

 

Kép
Amikor minden rendben velünk és az értékrendi fotosságainkat sora megkapjuk akkor boldogak vagyunk, ragyogunk.
(pl, azt mondják a kollégák, hogy amellett hogy a csapatban én teljesítettem a legjobban, legalább 5 évet le is tagadhatok - itt kielégül: dicséret, elismerés, méltatás, önbecsülés, stb.)

Úgy is elképzelhetjük ilyenkor magunkat mint a kis smile jelecskét: - kerekek vagyunk és egészek.

 

 Amikor a fájdalom megmutatkozik, akkor már nem vagyunk ilyen kerek kis egészek, hanem mintha oldalról a fájdalom benyomna bennünket, keletkezik egy "benyomódás", "gödröcske", ezek az összehúzódások, amit a gyomorban és bárhol máshol érzünk, a konfliktusok hatására,  - a fájdalom nagyságának megfelelően -.

Ezek a gödröcskék, benyomódások ott lesznek bennünk, mind addig, amíg a konfliktusainkat ki nem tisztázzuk, fel nem oldjuk, meg nem történik bennünk a megbocsájtás! (direkt nem használtam azt a szót, hogy "megbocsájtunk", mert még valaki azt hiszi, hogy ez olyan dolog, amit el tudunk dönteni, hogy megteszünk! Már sokat írtam, hgoy az érzelmek, nem olyan mint a biciklizés, hogy eldöntöm, hogy megtanulok és akkor azt teszem! Döntésből vagy parancsra se nem tudunk megbocsájtani, se nem tudunk szeretni!)

 

Kép Amikor a gödröcske sokáig létezik, akkor ott megváltozik a levegő szerkezete, ott gyűlik, sűrűsödik össze a belőlünk kisugárzó negatív energia, mint a düh, harag, elkeseredés, fájdalom, bánat, stb. Mint, amikor azt mondjuk, hogy valahova beszorult a levegő és állott szag van.
Én úgy képzelem el ezeket a gödröcskéket, mint egy fészek ezeknek a külső Részeknek.

A fészekben / gödröcskében felgyűlt a negatív energia és a térben lévő külső Részt meghívja / vonzza, hisz neki pont erre van szüksége.
Olyan ez, mint amikor finom süteményt sütünk és a gyerekek azonnal ott zsongnak körülöttünk és alig várják, hogy beleharaphassanak és mind megegyék.

 

Szóval a külső Rész megérzi azt a negatív energiát, ami számára édes nedű és beköltözik a fészekbe, hisz itt folyamatosan életben tudja magát tartani. Innentől neki abszolút az az érdeke, hogy minél tovább benne legyünk a konfliktusba és termeljük számára az "édes nedűt" (bánatot, keserűséget, fájdalmat, stb). És ha az fogytán lenne, akkor arra késztet bennünket, hogy újra termeljük az "étküket".

Valójában, nekünk már rég túl kellene lennünk 1-1 konfliktuson, vagy már nem visszaesni, de sokszor érthetetlen módon újra belekerülünk.

Ennek egyik lehetséges oka ez a külső Rész.

Aki már végzett TÜKÖR gyakorlatot, az tudja, hogy minden olyan tulajdonságunkért, amelyik nem tetszik nekünk - lustaság, halogatás, késés, hazudozás -, vagy a kapcsolati függőségeinkért egy RÉSZ a felelős.

Nagyon sokáig, csak azt tapasztaltam, hogy ezek saját Részeink.

Mind addig, míg egyik alkalommal a Kliens Része, miután az volt a vágya, hogy vezekelhessen, és eleget vezekelt egy gyakorlat során -amit egyébként a Klienssel akart megéletni - miután feltöltődött és Isteni Fény rezgésébe került, egyszerűen nem a Kliensbe ment vissza, mint máskor, hanem elszállt, az Univerzumba.

Innentől kezdtem el kutatni ezt a témát.

Ezen időszakban főleg a szabotáló Részekkel dolgoztunk.

A kutatásaim során arra jöttem rá, hogy a szabotáló Részek nagyon nagy része, - különösen azok, amelyeknek nem áll érdekében, hogy kijöjjünk a fájdalmainkból, mint pl a bűntudatból -,  nagy része külső Rész.

Továbbá felismertem még két jelentős dolgot:

 - ezek a Részek úgy jelentkeznek, mint saját Részeink és talán még Ők sem tudnak arról, hogy nem is hozzánk tartoznak.

- valamint Ők sem tökéletesek, hisz van egy félreértésük: azt hiszik, hogy nekik a fájdalom energiájára van szükségük. Viszont azt tapasztalom, hogy amikor feltöltődnek és az Isteni Fény rezgésébe kerülnek, minden zokszó nélkül, már repülnek is a Fény fele.

A >>> TÜKÖR gyakorlattal tudjuk ezt elérni, melyet ha emberi kapcsolatra végzünk, különösen a párunkra, vagy olyanokra akikkel hosszabb távon együtt voltunk, akkor ott a TÜKÖR gyakorlatot meg kell előznie egy >>>  EGYMÁSRA RAKÓDOTT NEHEZTELÉS FELOLDÁSNAK. Ha a párodra nagyon de nagyon haragszol egy bizonyos dologért, akkor a >>> 10-es konfliktus - HIRTELEN DÜH vagy FÁJDALOM - feloldó gyakorlatot kell elvégezni.

Kép
Így ha volt külső Rész, az végre "hazatérhet" boldogan az övéihez.

Ha "csak" leszakadt Részünk volt, Őt is felemelhetjük az Isteni Fény rezgéséig, és a Párunkkal meghökkentően meg fog változni jó irányba a kapcsolatunk.>>> mutasd a következő ilyen jellegű tréning részleteit

>>> mutasd inkább az egyéni konzultáció lehetőségét!

Több van benne mint azt elsőre gondoltam!

>>> többet akarok róla tudni!

>>> ugrás fel a regisztrációhoz