Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretném veletek megosztani Roberto ajánlatát és véleményét a 
SZI Kommunikációról.

Roberto az aki az Új Germán Medicina megszállottjaként járja az országot és tart kiemelkedő színvonalú előadásokat. Így már mindenkinek meg van a lehetősége, hogy megtuja, hogy egy konkrét betegségét milyen konfliktus előzött meg, hogy aztán azt feloldhassa. Roberto érthető magyarázatai megértést adnak, mely már több ezer embernek adta vissza a hitet, hogy van reménye. 

Roberto hírleveléből, melyre itt íratkozhatsz fel:
robert@ujmedicina.hu

"Az elmúlt évben többen megkerestek különböző koncepciókkal, hogy hogyan lehet az egyénnél az egyes konfliktusokat feloldani/megoldani. 
Nekem legjobban Szabó Ica módszere tetszett.
Ica remek előadó, különböző szakterületeken szerzett tapasztalatokat (pl. erőszakmentes kommunikáció, nlp és még jó pár más!), és kifejezetten konfliktus-oldásra, konfliktus-kezelésre dolgozott ki technológiát. Meg lehet érteni belőle, lelki szinten hogyan működnek ezek, és ami nekem a legszimpatikusabb, egy kis gyakorlással, könnyen eljuthatunk oda, hogy konfliktushelyzetben nem csak a szituációt tudjuk kezelni, hanem önmagunkat elemezni, értékelni, és oldani, könnyíteni. Megtanuljuk vele kezelni a konfliktushelyzeteket, friss konfliktusokat azonnal fel lehet vele oldani, helyre lehet tenni magunkat.
Annál jobb megelőzés, hogy lelőjük a poént előre, és a konfliktus már nem tud az újdonság erejével hatni, már ez önmagában kiiktathat feltételeket, amiből máskülönben megbetegedésünk lett volna. Mit szólsz hozzá?

Ica is a földönjáró ember, józan paraszti ésszel gondolkozik, a megértés erejére támaszkodik. Módszere hatékonysága és eredményessége ezen alapul. Engem lenyűgözött az egyszerűsége és szerintem tökéletesen kiegészíti az új medicinát. Vagy az új medicina ezt…
Mert a GNM biológiai, orvostudományi rendszer, és a konfliktus feloldására nincs benne recept, vagy instrukció. A GNM arra mutat rá, hogy konfliktus megoldás nélkül, nincs gyógyulás.
Arra megint száz módszer van, ki hogyan oldja meg a konfliktusait. Kinek ez jön be, kinek az. Mégis, az egyszerűség, érthetőség, gyakorlatiasság és másolhatóság nálam fő szempont, és ebben Ica módszere vitte el a pálmát. Sokat beszélgettünk róla, és rábeszéltük, tartson Budapesten is esti bemutató előadásokat és ha érdekel titeket, mélyre ható hétvégés gyakorlati képzéseket.
Ezt nagyon melegen ajánlom mindannyiótoknak, használjátok ki, akármivel foglalkoztok, akármilyen területen, ez a tudás és gyakorlat az élet minden területén eredményesen alkalmazható! ......"

www.ujmedicina.hu

Bemutató előadások>>>