Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Azért kérem most a figyelmed, mert Budapesten és Debrecenben is újra indítok

SZI Kommunikációs, konfliktus feloldó tréninget.

Elkészültek a szórólapjaim A5-ös méretben és abban szeretném kérni a segítséged, ha van rá lehetőséged, hogy valahol kitedd, akár egy ismerősöd üzletében, rendelőjében, akkor kérlek gondold át, hogy hány darabot küldjek Neked.

(ötletek a helyekre:

fodrászat, kozmetika, fogorvos, ahol várók vannak, fitness szalon, természetgyógyász, masszőr, tea-ház, videotéka, kávézó, cukrászda, könyvesbolt, újságos, ezo-házak, művelődési központ, én még a kürtöskalácsoshoz is adtam bestb.)

A következő címre írd meg a posta címed vagy akár az üzleted, rendelőd címét és eljuttatom Neked a kért mennyiséget: sziakademia@gmail.com

A segítséged előre is köszönöm.
Akik már eddig is segítettek, azoknak hálásan köszönöm az eddigi felajánlásokat.


Miért lehet fontos a tréning?

Ha csak a GYÓGYÍTÓ ÖNEMPÁTIÁT tanulja meg valaki, - ahol az érzelmektől már nem lesz szeparált - akkor dr. Hammer szerint soha nem lesz komoly beteg. 
Amit minden alkalommal gyakorolni fogunk, hogy tökéletesen rögzüljön.

 

Emellett magtanuljuk az ERŐSZAKMENTES Kommunikációt, valamint néhány konfliktus feloldó és napi teremtő gyakorlatot.

Ha nincs módodban kitenni sehol sem, az is segít a terjesztésben, ha a tréning időpontokról és támákról szóló alábbi linket elküldöd az ismerőseidnek:

/cikkek/programok---roba

Emellett, ha valakinek nincs lehetősége eljönni a tréningjeimre, a honlapomon két ÓRIÁSI segítséget talál teljesen ingyen.

1: A tréningen tanított gyakorlatok nagy része fent van, ÉLETMENTŐ GYAKORLATOK címszó alatt:

/cikkek/eletmento-gyakorlatok-szi-kommunikacia-szi-akademia-emk-nlp

2: Ha valaki nem tudja beazonosítani, hogy melyik gyakorlatot kell használni, akkor a FÓRUMON megkérdezheti és válaszolok neki.
Fórum >>>