Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretnék többet tudni a TERETŐ gyakorlat működéséről!

Szeretném Neked elújságolni, hogy évek óta készülök arra, hogy a TEREMTŐ gyakorlatomból könyvet-munkafüzetet készítsek.

Ígéretet kaptam, ha megírom, akkor lefordítják angolra és így felkerülhet az amazon.com-ra is. Így most nagyon lelkes vagyok!

15 éve segítek a hozzám fordulóknak, vagy a tréning hallgatóimnak a TEREMTŐ gyakorlattal.


Volt néhány fantasztikus teremtés! 

>>> mutasd a MINI teremtő gyakorlatokat érzelmekre!

Na de, mi is a TEREMTŐ gyakorlat és hogyan működik?

Amikor kifejlesztettem a TEREMTŐ gyakorlatot, nem sokat gondolkodtam a megnevezésén. Valahogy kézenfekvő volt. 

A tréningeken a gyakorlatok elvégzése közben egyértelmüsödött a résztvevőknek is, és feltöltődött tartalommal a megnevezés.
Azok számára akik még nem találkoztak velem vagy a gyakorlataimmal, úgy tudnám megfogalmazni, hogy a TEREMTŐ gyakorlat elvégzése során egy speciális, nem mindennapi, lelkes,inspirált és magabiztos állapotba kerülünk, amire még jellemző a bizonyosság érzete. 

Ehhez nem kell meditálnunk, vagy alfába kerülnünk, csak bizonyos kérdésekre, bizonyos szabályokat betartva, konkrét válaszokat adni. 

Ez a Lelke az egésznek!��

Egy-egy tanfolyam vagy workshop alkalmával, ezeket begyakoroljuk. Sokszor nem könnyű kilépni egy berögzült gondolkodási mintából, ami legtöbbször hiányból fakadó gondolatokat hoz fel bennünk és fellépni a bőség szintjére a gondolataikkal és hagyni, hogy ez az állapot hasson ránk. 

Ezért is van szükség több alkalomra. 


Ha valaki ezt és ennek a manifesztációját egyszer megtapasztalja, inspirált lesz arra, hogy alkalmazza a TEREMTŐ gyakorlatot, ami egyébként nem mondható nehéznek és ráadásul másnak is lehet vele segíteni!

 

jelentkezem-a-workshopra----piros---gomb.jpg

 

Emellett egyik alkalomtól a másikig, már tudjuk gyakorolni, működtetni a TEREMTŐ gyakorlatot és a következő alkalommal átbeszélni, hogy hol van még csiszolnivaló. 

Az elmúlt 15 évben számtalan vicces történet is született.

Egyik alkalommal egy nagy rendezvényen egyszer csak egy hölgy integet messziről, a másik kezével pedig egy férfit húz magamután. ��
"Ica, Ica, szeretném neked bemutatni a férjemet, Ő az én teremtményem! Emlékszel, párkapcsolatra teremtettem. Hát itt van Ő! ��

Már most itt az elején szetetném leszögezni, hogy párkapcsolatnál nem konkrét személyre "teremtünk", hanem arra, hogy mit szeretnénk megélni a párkapcsolatban, aztán pedig rábízzuk az Univerzumra, hogy az a kiszemelt személy lesz vagy tud jobbat. �� Itt is fontos a megengedés! 

 

Vállalkozás, bevétel vagy fizetés vonatkozásában nagyon konkrétan kell meghatároznunk az összeget!

Hogy miért?

Folytatom a tegnapi gondolataimat a TEREMTŐ gyakorlat kapcsán. 

Kérdezték többen, hogy miért nem lehet konkrét személyre teremteni. Mivel mára már mást terveztem, hogy írok, ezért azt holnap fogom "papírra vetni"?!

Most pedig lássuk, hogy miért van az, hogy az anyagiak kapcsán nagyon konkrétnak kell lennünk? Sőt a megfogalmazás is KULCS kérdés!

Ha pl egy vállalkozónak adózás után, havonta megmaradt 500.000 Ft-ja és idén szeretné ha több lenne, akkor a TEREMTŐ gyakorlat során ki kell nyilatkoztatnia KONKRÁTAN, hogy mondjuk ezt az összeget szeretné 30%-al növelni, ami 150.000 Ft, így összesen 650.000 Ft nyeresége lenne, havonta.

Ez eddig a vágy volt! Most jön a speciális megfogalmazás, ami igazán MOZGÁSBA lendíti a TEREMTÉST!

Ezt úgy kell megfogalmaznia, hogy

1: "Az tetszene, ha év végén amikor visszatekintek, azt tudnám mondani, hogy havonta 30%-al nőtt a nyereségem, ami azt jelenti, hogy 650.000 Ft a havi adózás utáni nyereségem." (ha egyedül végzed , akkor ezt le kell írni)

2: Ezután újra ki kell mondani a fenti mondatot és meg kell nézni, hogy ha ez pont úgy történne, ahogy fentebb van, akkor hogyan érezném magam?

 

jelentkezem-a-workshopra----piros---gomb.jpgTehát ez valahogy így néz ki:

"Tehát amikor év végén visszatekintek azt látnám, hogy 30%-al nőtt a forgalmam és már nem 500.000 Ft, hanem 650.00 Ft havonta, (nagyon konkrét érzelmeket kell mondanunk. Nem elég az, hogy "jól érezném magam!") elégedett lennék, örülnék, biztonságban érezném magam.

3: Utána megnézzük, hogy mi tetszene ettől is jobban? Ezt is nagyon KONKRÉTAN kell megfogalmazni. Pl, KEVÉS ha azt mondom: "Az tetszene még, ha megnyerném a bértámogatási pályázatot és tudnék fejleszteni." Ez nem elég KOKRÉT! Mondhatnánk/írhatnánk, hogy

"Az tetszene, hogy a 3,5 millió Ft-os bértámogatás pályázatot megnyerném, és így a megmaradt nyereségemből tudnénk még 1 automata YX gépet venni, ami 100%-al növelné meg a nyereségemet 2023-ban, ami azt jelenti, hogy havonta 1.300.000 Ft-ot keresnék."

4: Hogy érezném így magam? - Nagyon örülnék, mert végre biztosítottnak látnám, hogy a hitelemet és a kocsi lizingemet is ki tudom könnyedén fizetni, a munkatársaknak tudok fizetés emelést adni, hogy érezzék, hogy megbecsülöm őket és lojálisak tudjanak maradni. Hogy szeressenek nálam dolgozni, mert nem csak erkölcsileg, hanem anyagilag is meg lennének becsülve!

5: Ha ez mind így történne, hogyan érezném magam KONKRÉTAN? - Hú, akkor nagyon boldog, felszabadult és hálás is lennénk.

Nem akarom most nagyon részletezni, de ilyenkor már nagyon lelkes állapotba kerülünk. Valahogy erős tettrekészséget érzünk - pedig valójában még nem történt semmi, csak végig néztük KONKRÉTAN, hogy mi az, ami lelkesítene bennünket. - Itt már magasabb szintről, a bőség szintjéről érkeznek az ötletek, gondolatok, inspirációk, és valahogy úgy érezzük, hogy TUDJUK, hogy mit kell tennünk.
Összegezve: a TEREMTŐ gyakorlatot a PÉNZ kapcsán, azért kell nagyon konkrétan megfogalmazni, mert pl az a megfogalmazás, hogy "sok pénzt szeretnék" kevésbé erős rezgést, "morzé jeleket" küld az UNIVERZUMNAK, mint amikor az összeget konkrétan kinyilatkoztatjuk. Ha pedig az az összeg, amit kimondunk nem mozdít meg, akkor az azt jelenti, hogy nem mertjük kimondani azt, ami igazán megmozgatja az UNIVERZUMOT! 

A workshopon megmutatom, hogy meddig lehet elmenni, ebben a témában is!


A fenti egy vállalkozós példa. Ugyanakkor ezt bármire - az igazat megvalva, van néhány kivétel - el tudjuk végezni. És, hogy ennek milyen eredményei lehetnek? Arról is fogok írni majd. 

 

jelentkezem-a-workshopra----piros---gomb.jpg

 

Az ÉRZELMI LÉTRA egy rendkívül fontos segítőeszköze a SZI Kommunikációs gyakorlatoknak, különösen a TEREMTŐ gyakorlatnak! Nem kell mást tenned, mint minden reggel megnézni, hogy milyen állapotban vagy!

Ha a 7-es alatt akkor ki se menj az utcára, mert 7-es alatt HIÁNYBAN vagyunk! És hiányból szinte csak hiányt teremtünk! És ez nem valamiféle ezoterikus maszlag, hanem még a Bibliában is benne van (Máté evangéliuma - Mt 13,12;25,29 - Szentírás)

"Mert akinek van, annak adatik, és bővelkedik, akinek pedig nincs, attól még az is elvétetik, amije van."

 Gyerek koromban amikor nagymamám ezt idézgette, azt mondtam neki, hogy, milyen Isten az aki a szegénytől elvesz és a gazdagnak ad!? Azt gondoltam, hogy biztosan fordítva ül a lovon! De megemlíthetem a szólásainkat is: "A szegény embert még az ág is húzza!" Ma már viszont tudom, hogy itt senki nem vesz el semmit a szegényektől! Ha valaki a HIÁNY állapotban van, annak a figyelme tudattalanul főleg a hiányon van és itt pedig a másik mondás érvényesül: "Ahol a figyelmed, ott a Világod!", ez nem másról szól mint a VONZÁS törvényéről. És ha ismerjük ezt a törvényt, az sokat segít! Ezért nincs más dolgunk, ha 7-es alatt vagyunk, akkor ha elvégezzük a mini TEREMTŐ gyakorlatot, azzal fel tudjuk magunkat tornászni a 7-es fölé, és egyből a BŐSÉG zónájába kerülünk! És akkor kezdhetjük megtapasztalni: "Mert akinek van, annak adatik, és bővelkedik..." Ezután már bátran "kimehetünk az utcára"

Mire alkalmazhatjuk?

Egy két kivétellel szinte mindenre!

Főleg a dolgok kimenetelére, eredmények elérésére, hangulatunk feldobására, ha stresszelünk valamin, ha nem tudjuk, hogy mi a problémánk igazából, de olyan lehangoltak vagyunk, stb.

Mikor nem alkalmazhatjuk?

- Ha például dühösek vagyunk valakire, vagy valamire, vagy fájdalomban vagyunk. Azért mert a düh vagy a fájdalom állapotában nem tudjuk őszintén, tisztaszívünkből kinyilatkoztatni a vágyainkat. Dühből, vagy fájdalomból "bosszúvágyas" vágyaink vannak és abból a teremtésünk nem hoz jó! Ezeket az érzelmeket először ki kell magunkból dolgozni. Erre való a SZI Kommunikációs gyakorlatok, amit megtalálsz az oldalamon az ÉLETMENTŐ GYAKORLATOK között! (pl: a 10-es DÜH - hirtelen düh - feloldó gyakorlat, vagy az EGYMÁSRA RAKÓDOTT NEHEZTELÉS FELOLDÁS (aminek karma oldó hatása is van, konkrétan, családi karmát old) vagy a NAGY BÍRÁLAT FELOLDÓ GYAKORLAT (fájdalom esetén, aminek karma oldó hatása is van, konkrétan az előző életes büntető karmára)

folytatom...

jelentkezem-a-workshopra----piros---gomb.jpg

>>> mutasd a MINI teremtő gyakorlatokat érzelmekre!
 

Legyen a 2022, a TEREMTÉS éve!

 

2022 új pogramok

TEREMTŐ gyakorlatos workshop - 3 alkalmas - 3 egymás után követő szombat

Kösd össze egy wellness hétvégével!

Debrecenben személyes workshop 

A létszám limitált!

Kezdés: 2022. március 19, 26 és április 2-án!

Részletekért kattints az alábbi gombra!

Díja:

A 3 napos workshop díja 120.000 Ft

Early Bird jelentkezésel 50% kedvezmény!

Tehát 60.000 Ft

 

jelentkezem-a-workshopra----piros---gomb.jpg

 

 -
MINI TEREMTŐ GYAKORLAT ÉRZELMEKRE - KIMÁSOLHATÓ - kezd el a TEREMTÉST még MA!


 
1.      Hogy vagyok, milyen negatív érzelem van bennem konkrétan? 

……………………………........................................................................................ 
 
2.      Hol állok az ÉRZELMI LÉTRÁN?  
mutasd az ÉRZELMI LÉTRÁT az érzelmi szintem megállapításához>>>

……………………………........................................................................................

 
3.      Mit szeretnék helyette érezni? 

……………………………........................................................................................
 
4.      Milyen ötletem van rá azt elérni, megvalósítani? (legalább 3 ötlet, de jobb a több) 
Ha nincs ötleted, akkor kérdezd meg, magadtól és válaszolj nagyon őszintén:
Ha nem függnék senkitől és semmitől, akkor mit tehetnék meg, ami megadná ezt az érzést?
Mi kellene, ahhoz hogy történjen, hogy így tudjam érezni magam?
(Milyen csodának kellene megvalósulnia hozzá?)
 
4.1.   …………………………….................................................................................
 
4.2.   …………………………….................................................................................
 
4.3.   …………………………….................................................................................
 
5.      Ha ezek így történnének, akkor milyen konkrét pozitív érzéseim lennének?  Egyesével ismételd vissza, hogy újra ebbe a rezgésbe kerülj.
 
5.1.   …………………………….................................................................................
 
5.2.   …………………………….................................................................................
 
5.3.   ………………………….....................................................................................
 
6.      ITT mondunk köszönetet: ami hangozhat így is: „Köszönöm Atyám, hogy mind ez…. már GONDOLATI SÍKON MEGVALÓSULT. Addig mond, amíg nem érzed meg a HÁLÁT.
 
7.      Hol állok az érzelmi létrán? Hányat léptem fentebb? (nagyon fontos újra meghatározni és észrevenni a változást) 

……………………………........................................................................................
 
8.      Milyen ötletem van, hogy mi az amivel azonnal kezdhetek? 
Itt használd ki, hogy fentebb mentél az érzelmi létrán, feljutottál a kreatív zónába és motiváltabb lettél)

……………………………………............................................................................

……………………………........................................................................................

……………………………........................................................................................
 
>>> Iratkozz fel a hírlevélre itt és akkor küldök értesítést, ha feltettem a többi gyakorlatot.

 Nyomtatható változat >>>

 

jelentkezem-a-workshopra----piros---gomb.jpg  

-

erzelmi-letra.jpgerzelmi-letra.jpg

Mutatok egy példát a gyakorlat alkalmazására:

 

- Hogy vagyok? Milyen negatív érzelem van bennem konkrétan? 

- Hol állok az ÉRZELMI LÉTRÁN?>>> Mutasd az ÉRZELMI LÉTRÁT

- Most ébredtem, fáradt vagyok, alul motivált, rengeteg dolgom van, nyomaszt az egész, fogalmam sincs hogyan kezdjem, nem haladok semmire.

- Mit szeretnék e helyett érezni?

- Szeretném, ha elégedett, kipihent és nyugodt lehetnék.

- És milyen ötletem van rá ezt elérni, megvalósítani?

- Hát, először is készítek magamnak egy finom limonádét. Tornázom öt percet, gyorsan lezuhanyzok, felfrissülök… Hm… jó lenne egy masszázs is. Gyorsan össze írom a feladataimat, ami nagyon fontos azt elvégzem és akkor el tudok menni a masszázsra.

- Ha ez mind így történne, hogy lezuhiznál, előtte innál egy finom limonádét, tornázol pár percet, ami felfrissít, aztán elkészülsz. Összeírod ami a legfontosabb teendőd, és aztán elmész és jól megmasszíroztatod magadat, akkor hogyan éreznéd magad?

- Hú, nagyon jól. Öröm, boldogság, vidámság, elégedettség és még hasznosság érzetem is lenne...  Most olyan motiváltságot érzek magamban és erőt, alig várom, hogy mehessek. Ne haragudj, de rohanok… rengeteg dolgom van… smiley

 

2022 új pogramok

TEREMTŐ gyakorlatos workshop - 3 alkalmas - 3 egymás után követő szombat

Kösd össze egy wellness hétvégével!

Debrecenben személyes workshop 

A létszám limitált!

Kezdés: 2022. március 19, 26 és április 2-án!

Részletekért kattints az alábbi gombra!

Díja:

A 3 napos workshop díja 120.000 Ft

Early Bird jelentkezésel 50% kedvezmény!

Tehát 60.000 Ft

jelentkezem-a-workshopra----piros---gomb.jpg