Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Több megkeresésem volt azzal a kérdéssel, hogy a honlapomon megjelölt városokon kívül tartok-e tréninget ?

Természetesen bárhova elmegyek, kellő létszám esetén, és ha belefér az időmbe, mert egyre több helyre hívnak és a külföldi meghívásokat így is sorra vissza kellett utasítanom, mivel nagyon sok programot szerveztem magamnak.

Árkategóriájában 2 féle tréninget illetve kurzust tartok.

A kurzusok:

- A 6 napos alap tanfolyam - 3 X 2 nap, ami lehet hétközben vgy hétvégén - A hétközbenit egyre többen igénylik, mondván, pár napot évközben kivenni nem jelent nagy problémát.

- PÉNZENERGETIKAI MESTERKURZUS mely 7 alkalom, 21-30 naponta ismételjük, ez kimondottan hétközben van. Tehát ez összesen 7 hónap.

Itt a létszám a minimum 40 fő.

Az egynapos tréningekből szintén van, ahol csak a 40 fő a minimum - itt több segítséget tudunk adni a hallgatóknak a gyakorlatok közben, viszont van olyan 1 napos tréning, - MINT A TEREMTŐ NAPOK, ahol nagy kedvezményt adok, így itt a minimum létszám: 80 fő.

 

A tréning feltétele, hogy mindenki megnézze a bemutató előadásomat DVD-ről, ami egyébként már tréning anyag is.

Egy előregisztrációt indítok el az adott városban, és ha elegendő a létszám, akkor meghírdetem a tréninget.

A tréning díját minden esetben előre kérem átutalni, melyről elektronikus úton számlát bocsájtunk ki, melyet a hallgató kinyomtathat, leadhat könyvelésre és egy példányt hoz magával, mint "PROGRAM BELÉPŐT".

 

A tanfolyam napokkal kapcsolatban: mivel az átadott anyag nagyon nagy és e mellett komoly energia blokk oldások történnek meg, ezért 2 napnál többet nem tartok egyszerre, mert a hallgatóknak szükség van pihenési - ható -  időre és fontos, hogy a változásnak is időt adhassunk a beépülésre.

És az egyik legfontosabb NEKED, aki szervezi, természetesen nem kell fizetned a tréningért és hozhatsz még 1 vendéget, aki akár szintén segíthet neked a szervezésben - ezzel honorálom a befektetett energiádat.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármely kérdésed lenne, kérlek hívj vagy írj.

Szabó Ilona - SZI Kommunikációs tréning

tel: 06 30 9358 001

e-mail: sziakademia@gmail.com