Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Találkozás velem Budapesten

 Többen nehezményezték, hogy, nincs Budapesten konzultációs lehetőség.

Ezért úgy döntöttem, ha tréninget tartok, akkor vagy előtte vagy utána egy nappal lehet egyéni konzultációra időpontot kérni.

Ha szeretnél hozzám bejelentkezni, akkor hívj fel és megmondom, mikor van a következő alkalom amikor Pesten vagyok.

Tel: 06 30 9358 001

vagy a sziakademia@gmail.com e-mail címre írva kérhetsz időpontot.

 

Három, négy vagy akár öt változata van az egyéni konzultációnak, tréningeknek.

Az egyik, amikor Te már tudsz egyedül gyakorlatokat végezni, akkor a kitisztázásukban segítek, és megbeszéljük, melyik gyakorlatot végezd el. Ez körülbelül 1 vagy másfél óra.

A másik, hogy mindent velem szeretnél végezni és akkor eszerint lesz:)!

A harmadik, amikor egy jó barátoddal jössz, akivel segítitek egymást. Te elmondod mi a gond, én elmondom, melyik gyakorlatot használd ill a barátod, melyik gyakorlattal tud neked segíteni. Felhívom a figyelmeteket, mire vigyázzatok. Így egy nagyon tartalmas barátságot tudtok kialakítani, vagy mélyíteni, tartalamssá tenni az eddigieket, oda-vissza tudjátok egymást segíteni. Ilyen esetben, minimumm1,5 órát számíts, mert a konzultáció mellett a gyakorlatot is meg kell, hogy tanítsam nektek.

Ennek a másik változata, ha mindkettőtöknek van problémája, az mindfkettőtökét kitisztázzuk és csak az egyikőtökkel végzem el a gyakorlatot és a másik figyel és tanul, majd otthon elvégzitek.Ez kb 3 óra.

Negyedik, jöhettek ketten vagy max hárman és 1 konkrét gyakorlatot megtanítok nektek. Az egyikőtökön bemutatom, majd ti végzitek egymáson párban, mint a tréningeken, de ilyenkor csak veletek foglalkozok, majd, otthon rendszeresen segítitek egymást! EZ NAGYON HATÉKONY!! 

Ötödik, amikor egy 8 alkalmas alaptréninget személyreszabva csak Neked tartom meg.

Az egyéni konzultáció / tréning díja: 10.000 Ft / 1 óra

Várom jelentkezésed és szívesen osztom meg veled, veletek a tudásom.

Szabó Ilona - Ica

06 30 9358 001