Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tudd, hogy a konzultáció és a gyakorlatok elvégzése, nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, ellátást, valamint tudd azt is, hogy nem vagyok pszichológus, pszichiáter. 
Csak akkor jelentkezz hozzám, ha nem állsz pszichiátriai kezelés alatt, nem szedsz tudat módosító szereket, hangulatjavítókat, antidepresszánst, mivel azok befolyásolják érzelmeidet, viselkedésedet, ilyen esetben kizárólag a kezelő orvosoddal, vagy azzal kell magadat kezeltetni, akit Ő ajánl!

  Üdvözöllek!


egyeni-konzultaciora-jelentkezek-skype-on-ugras-a-naptarhoz---regi-tipusu.jpg

Örülök, hogy gondolkodsz az egyéni találkozáson.
Amellett, hogy a célom elsősorban az, hogy az érdeklődők számára tömegesen juttassam el a konfliktus kitisztázó és feloldó megoldásokat, emellett, ha úgy döntesz, hogy ütemesebben szeretnél haladni egy egyéni tréningen vagy konzultáción, akkor van lehetőség, hogy személyesen találkozzunk Budapesten és Debrecenben, vagy Skype-on  konzultáljunk.

 

A kapcsolatfelvétel módja: 

egyeni-konzultaciora-jelentkezek-skype-on-ugras-a-naptarhoz---regi-tipusu.jpg

 

Ha személyes találkozóra van szükséged, akkor hívj fel telefonon (+36 30 935 8001) vagy írj e-mailen (sziakademia@gmail.com).

 

Mielőtt felvennéd velem személyesen is a kapcsolatot, javaslom, hogy nézz bele az >>> Életmentő gyakorlatokba, melyeket mindenki számára díjmentesen elérhetővé tettem. A Sors hozhatja néha úgy, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amit nem szeretnél másokkal megosztani vagy sürgősnek találod problémád a feldolgozását, ekkor jól jöhet!


Ezeket a gyakorlatokat a >>> SZI Akadémián a tréningjeimen is tanítom, így ez is lehetőség arra, hogy elsajátítsd a gyakorlatokat, önállóan végezd, és mellette megismerkedj velem személyesen is.

 

Segítőként végig tudlak vezetni olyan folyamatokon, ahol például az óriási nagy dühödet/gyűlöleted (pl. kirúgott a főnököd, elhagyott/megcsalt a párod) fel tudod dolgozni, ezáltal oldani és így megszabadulhatsz az energiablokkoktól, stressztől, melyek a későbbiekben az Életed több területét is nehezítenék.

 

A dühfeloldás egyik gátja, hogy olyan fájdalmakat éltünk meg mások viselkedése által, hogy haragunkban egyetlen kielégülést és megoldást csak az ad, ha továbbra is haragszunk az illetőre. Ilyen esetben sokszor nem is akarunk megbocsátani az illetőnek.

A jó hír az, hogy nem is KELL!  Egy olyan módszert dolgoztam ki, melyben megélheted a dühöd mindaddig, amíg ki nem fut tökéletes mértékben, s majd magától elengedődik ez a mértéktelen nagy harag, a beborult agy kitisztul, tisztán, világosan látja a helyzetet egy magasabb tudatossági szintről.

Itt szeretném megemlíteni, hogy a karma törvényénél van egy erősebb törvény, mégpedig a megbocsátás törvénye.

 

A haragunknak van egy olyan változata, amikor szép lassan összegyűltek olyan konfliktusok, helyzetek benned, hogy azt mondod "kész, vége, betelt a pohár". Ez egy nagyon alattomos harag. Mindenképpen javaslom párkapcsolatok befejezése előtt, de a legjobb már közben elvégezni ezt a gyakorlatot >>>. Ennél a gyakorlatnál az eseményeket felgöngyölítjük és megkeressük "a gyökerét" és ott tárjuk fel az okot, mely új információkat ad a megértéshez. Legtöbbször családi fel nem dolgozott élmények érnek utol bennünket és nekünk kell feloldani.

 

Mint a bűntudat-kitisztázás módszer kidolgozójaként többféle bűntudat kitisztázásának, feloldásának folyamatát tudom Neked végigvezetni, ahol el fogsz jutni a saját magad tökéletes megbocsátásáig, ahol végre visszatérhet az önszereteted! Nem mardos már a bűntudat, magas érzelmi állapotba: a szeretet állapotába kerülsz, megszűnik a vezeklési kényszered és újra, végre a saját életed élheted. Érdekességként megemlítem, hogy a bűntudatnál ezerféleképpen vezekeltethetjük, büntethetjük saját magunkat. Az egyik ilyen például a szegénységtudat vagy mások által bántalmaztatjuk magunkat ....

 

egyeni-konzultaciora-jelentkezek-skype-on-ugras-a-naptarhoz---regi-tipusu.jpg

Miben számíthatsz még rám?

 

- amiket a tréningeken vettünk, továbbá

- értékrendi kitisztázás

- vagy csak, ha beszélgetni akarsz

- egyénileg egy-egy témára TEREMTŐ gyakorlat, akár nagy PROJEKTEKRE is.

- Pénz energetikai kérdések, hitek rendezése

Helyszín, ahol fogadlak: mivel én Debrecenben élek, ezért főleg itt tudlak fogadni. Ha nem debreceni vagy, akkor az utazásod már, mint egy  szertartás segít ráhangolódni, rákészülni az önmagad szeretetére, mivel ezt az időt magadra, saját lelki gyógyulásodra fordítod.

Havonta igyekszem Budapesten is egyéni konzultációt tartani.

 

Ha már nem először találkozunk, akkor Skype-on is tudunk "dolgozni".

 

 favorit problémák, amivel megkeresnek >>>
 

Óradíjam:

 Nem üzleti konzultáció / coaching:

ha személyesen találkozunk vagy Skype-on,  akkor óránként, 15.000 Ft.

 

 Üzleti konzultáció / coaching:

ha személyesen találkozunk vagy Skype-on,  akkor óránként, 30.000 Ft.

 

egyeni-konzultaciora-jelentkezek-skype-on-ugras-a-naptarhoz---regi-tipusu.jpg

Miben tudok Neked segíteni?


EGYÉNI KONZULTÁCIÓ VELEM:

Személyes (Budapesten vagy Debrecenben) egyéni konzultációra időpont foglalás:

tel: 06 30 9358 001

>>> Tréningek, előadások

egyeni-konzultaciora-jelentkezek-skype-on-ugras-a-naptarhoz---regi-tipusu.jpg

 

 

 

Bármilyen kérdésed van még, írd meg nekem. Persze fel is hívhatsz telefonon, csak általában nagyon rövid időt tudok beszélgetni a tréningjeim vagy az egyéni elbeszélgetések között.

Az elérhetőségeim:

Telefonszám: +36 30 935 8001

E-mail cím: sziakademia@gmail.com

-

          Iratkozz fel a SZI Akadémia hírlevélre >>>

 Mutasd az összes SZI Kommunikációs programot >>>

 

2020-s programjaim, előadásaim

>>> megnézem!

Remélem, hamarosan találkozunk!

vissza-a-lap-tetejere---narancs.jpg