Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az ALAP tréning után fogok indítani egy továbbképzést kimondottan TERAPEUTÁKNAK, (SEGÍTŐKNEK, ORVOSOKNAK, TERMÉSZETGYÓGYÁSZOKNAK) valamint TRÉNEREKNEK. (ezen való részvétel feltétele az alap tréning sikeres elvégzése).

Mutasd a LEGKÖZELEBBI ALAP tréning időpontjait >>>

Mit is fogok átadni a továbbképzésen?

A legnagyobb energia blokkot az a konfliktus okozza, amely HIRTELEN (derült égből villámcsapásként) egy SZÁMUNKRA NAGYON FONTOS SZÜKSÉGLET nem beteljesülésekor keletkezett, pl. MEGCSALTAK: szükséglet/fontosság: szeretet, őszinteség, bizalom, tiszta kommunikáció, hűség, adott szó, KIRÚGTAK A MUNKAHELYEMRŐL: szükséglet/fontosság: bizalom, anyagi biztonság, tiszta kommunikáció) ennek következtében többek között GYŰLÖLET, HARAG, DÜH, TEHETETLENSÉG jelenik meg. EZÉRT, a főleg TERAPEUTÁKNAK szóló továbbképzést, ezek feloldására helyezem.

A 2-es modul a DÜH feloldása.

 1.  2/0-s: ÉRZELMI LÉTRA szintjeihez tartozó viselkedések, felismerés, miért nem lehet a haragot csak úgy elengedni?, mégis minek kell megtörténnie ahhoz, hogy mégis megtörténjen? miért van az, hogy minden harag oldásakor/kitisztázásakor óriási önbizalom épül vissza?, káromkodás szerkezetének megismerése, hatása, MIKOR MENTHETEK VELE ÉLETET? 

   „Bocsásd meg!” – Oké, de hogyan? Bővebben, video részlet >>>
  Energia blokkok képződése – oldása a testben Bővebben, video részlet >>> 
  Konfliktus nagyságának bekalibrálása: Bővebben, video részlet >>>

  dr. Hammer felfedezései: a konfliktusok különböző szintű megélése.
  Miért is fontos a konfliktust AZONNAL oldani? Bővebben, video részlet >>>


   
 2. 2/1-es: egyszeri, mindennapos DÜH oldás
   
 3. 2/2 – es: Egy személy elleni düh oldás, mely régi, egymásra épülő neheztelésekből, csalódásokból áll össze, gyökere, hosszú időre vezethető vissza
   
 4. 2/3-as: DÜH kialakulásának mintázatának felismerése: 
   
  • 2/3/A-as: valaki folyamatosan olyat tesz, amivel feldühít, de az illető viselkedése emlékeztet valakire, aki régebben hasonlóan bánt velem, ami nagy fájdalmat, dühöt váltott ki bennem, a „gyökér” történés megtalálása, annak kioldása, hogyan is találjuk meg?, mi a bizonyítéka, hogy megtaláltuk? 
    
  • 2/3/B-as: valaki folyamatosan olyat tesz, amivel feldühít, de a gyakorlat során rájövök, hogy nem is erre a személyre vagyok dühös, hanem saját magamra. Így a saját magam ellen irányult harag oldása/kitisztázása. 
    
 5. 2/4-es: Csalódtam illrtve haragszok az Univerzumra. Ilyen és hasonló kérdésekkel bombázom magam: „Miért pont velem történt ez?”, „Miért pont én jártam így?”, „Hogy a fenébe nem sikerült ez?”, „…Ez és ez történt velem, pedig én úgy érzem, hogy mindent megtettem…”, „Miért nem érem el…?”, „Miért nem sikerül…?”  

A 2-es modul a DÜH feloldása: a 2/0; a 2/1 és 2/2-es anyag ALAP tréning a 2/3/A;a 2/3/B és a 2/4-es HALADÓ témáknak számítanak.
A kettőt lehet külön-külön elsajátítani. Az ALAP elsajátítása után már tanítható, és terápiaként is használható.

A DÜH MODUL ALAP TRÉNING, főleg a felszínes, de nagyon fájó eseményeket képes kezelni – ezt főleg MEGELŐZÉSRE ajánlom használni, hisz', ha azonnal oldjuk a konfliktust, annak nem lesznek később betegség tünetei, SŐT, ÓRIÁSI TISZTÁNLÁTÁST, megbékélést, MEGBOCSÁJTÁST, önbizalmat, ÉLETKEDVET ad vissza. 


Mély szintű, régi sérelmek oldása, főleg a HALADÓ – DÜH kitisztázó tréning után érhető el. Amikor a terapeuta a kitisztázás során felismeri a régi sérelem, düh meglétét, akkor használja ezeket a módszereket.


A SZI Kommunikációs módszer egy eszköz a betegséget megelőző konfliktusok feloldására, kitisztázására, melyet a terapeuta, a GNM konzulens, vagy a nyitottabb segítő sikeresen alkalmazni tud.
Erre épülő további modul a 3-as modul, mely a BŰNTUDAT fajtáinak kitisztázásáról szól.

 

 

 

Mutasd mit tudok TRÉNERKÉNT még elsajátítani >>>