Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


tréner képző - PÉNZEMELŐ NAP

 

Üdvözöllek!               >>> ugrás a hozzászólásokhoz, kérdésekhez

 

Örülök, hogy érdeklődsz a trénerképző után.

  >>> máris jelentkezni szeretnék

 

Idén 1 témában indítok tréner képzést.

 

 

- PÉNZEMELŐ gyakorlat

 

Kiknek ajánlom?

 

- Elsősorban azoknak a trénereknek, terapeutáknak, természetgyógyászoknak, alternatív módszert alkalmazóknak, segítőknek, akik mély szinten szeretnék megérteni, alkalmazni, oktatni, átadni.

- E mellett fontos megjegyeznem, hogy a tréner képzés nem azért trénerképzés, mert tréneri végzettséget, ill. szakmát ad, hanem, mert főleg trénereknek ajánlom, de természetesen a fentebb említett szakmában dolgozók szintén nagy hasznát tudják venni. És persze azok a magánszemélyek, akik "csak" magukat, barátaikat és családtagjaikat szeretnék támogatni, segíteni ezzel a gyakorlattal.

Tehát főleg azon trénerek, előadók jelentkezését várom, akik a saját tréningjeiket ezzel a nappal szeretnék bővíteni, szinesíteni.

 

Lentebb igyekeztem egy teljeskörű információs csomagot összeállítani. Emellett lehet, hogy lesz még sok kérdésed.

Kérlek, hogy ezeket írd meg lentebb a >>> HOZZÁSZÓLÁSOKNÁL

FOLYAMAT: Amikor megérzed a belső inspirációt, hívást, hogy elvégezd ezt a TRÉNER KÉPZŐ kurzust, akkor:

 1. Leadod a jelentkezésed.
 2. Befizeted a díjat, mely 60.000 Ft, de van lehetőség 2 részletben is fizetni, így 2 X 35.000 = 70.000 Ft.
  >>> jelentkezés itt.
 3. Részt veszel 3 tréning napon.  (A tréning napokat a >>> program naptárban találod)
  - Az első TRÉNING napon, Te is elvégzed a gyakorlatot, mint hallgató.
  - A második TRÉNING napon már úgy figyelsz, hogy felkészülhess, hogy a
  - harmadik alkalommal már tökéletesen tudj segíteni, mint TRÉNER SEGÍTŐ.
 4. A TRÉNING napok között részt veszel a WEBKONFERENCIÁS konzultáción, mely gyakorlati elemeket is tartalmaz. Pl gyakorló társat választva magadnak, skypon levezetitek egymásnak a gyakorlatot.
 5. Legalább 10 ismerősödnek be kell mutatnod a gyakorlatot, feljegyzést készítesz az eredményekről, melyet e-amilban küldesz el nekem a megjegyzéseiddel és kérdéseiddel.
 6. 5 alkalommal egyedül végzed, magadon a gyakorlatot, feljegyzést készítesz az eredményekről, melyet e-amilban küldesz el nekem a megjegyzéseiddel és kérdéseiddel.
 7. 3 alkalommal külön egyeztetett időpontban hallgató társaddal - aki mind három alkalommal, az általam választott más és más személy lesz - megtartjátok egymásnak a PÉNZEMELŐ tréninget. A harmadik alkalom után, aki a hallgató társ volt, írásban véleményezi az előadót. Ez az a VÉLEMÉNY LAP lesz, melyet, a tréningek végén a hallgatókkal amúgy is kitöltetünk, hogy meglegyen a visszacsatolás.
 8. A 2. és 3. alkalomra a TRÉNERKÉPZŐ-re jelentkezők, 3 főt delegálnak a tréningre, gyakorolva a szervezést és marketing munkát. A 3, és minden további személy után 20%-os jutalék illeti meg a TRÉNERKÉPZŐ-re jelentkezőt, melyet számla ellenében fizet ki számodra a SZI Akadémia Kft.
 9. Majd előre láthatólag január végén, február elején Debrecenben lesz egy  "belső vizsga".
 10. Akik ezen részt veszenk, azon trénerek neve felkerül a SZI Akadémia honlapjára, valamint a SZI Shop rendszerén keresztül is értékesíthetők a programjaik, úgy mint azt >>> ITT láthatod.
 11. A "belső vizsgát" tett hallgatókkal, mint FRANCISE partnerrel szerződést kötünk, mely szerint a PÉNZEMELŐ gyakorlat szervezett formában történő átadásakor a bevétel 20%-a mint jogdíj fizetendő a SZI Akadémia Kft részére.
 12. 6 hónapon keresztül, havi 1 alkalommal WEBKONFERENCIÁN keresztül tartok konzultációt, a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, valamint megbeszéljük a tréning hirdetési lehetőségeit.
 13. A hallgatóknak lehetőségük van nem csak saját tréninget tartani, hanem a SZI Akadémia Kft. Francise partnerei által, valamint az általam tartott tréningekre becsatlakozni, "saját hallagtókat toborozva", amiért a tréninget tartó tréner 20%-os ajánlói díjat fizet.
 14. Ha a hallgató egyéni konzultáció vagy terápiája során alkalmazza a módszert, arra nem kell 20%-os FRANCHIZE díjat fizetni, csak megemlíteni a forrást, valamint a SZI Akadémia Kft kiadványait népszerűsíteni a www.szishop.hu oldalra irányítva a hallgatókat. Így a trénerek csatlakozhatnak a SZI Shop partner programjához, mely rendszer automatikusan számítja az ajánlásért az előre meghatározott jutalékot. 

*

>>> jelentekezek a PÉNZEMELŐ nap TRÉNER KÉPZŐ kurzusára