Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Ahogy egy gyakorló tréner és Kliense látja a SZI Kommunikációt - nézd meg VIDEO-n >>> 

Röviden a tréner/terapeuta képzőről:

Feltétele a 6 napos alaptréning elvégzése, ezután el tudod dönteni, hogy egyáltalán érdekel-e a tréner / terapeuta képzés.

Az alapképzés feltétele az ALAP dvd (más néven: bemutató előadás) megtekintése, valamint A CSODA nem csak 3 napig tart c. könyv elolvasása, az abban írtak, és a benne lévő gyakorlat elsajátítása,

>>> mutasd a dvd tartalom jegyzékét

A dvd-t és a könyvet  >>> ITT megrendelheted, vagy Budapesten vásárolhatod meg >>> ITT.

 

Ahhoz, hogy megtanuld, hogy a SZI Akadémián hogyan kezeljük a hallgatókat, ahhoz minimum egyszer az alaptanfolyamon, mint segítő is részt kell venned (ezt végezheted a tréner/terapeuta képzés közben is).

A legnagyobb érdeklődés a dühfeloldó modul után van. Előreláthatólag a 6 napos alaptréning októberben kezdődik, míg a dühfeloldó november közepétől, mely több alkalom lesz és átnyúlik a jövő év elejére is. A 6 napos tréning Budapesten, míg a dühfeloldó Debrecenben lesz.

A 2 leghatékonyabb modulból indítok TRÉNER- / TERAPEUTA KÉPZÉST egyszerre, így egyben tudod elvégezni. (Külön nem lehet)

 

Amellett, hogy a hallgatók elsajátíthatják, miképpen lehet átadni másoknak, beépíteni a saját terápiába, valamint oktatni, a saját fájdalmaikat is folyamatosan fel tudják dolgozni.  

Ezek adják az alapot a hitelességhez.

A TRÉNER / TERAPEUTA KÉPZÉS Debrecenben lesz

Bármilyen kérdésetek van, azt itt lentebb tegyétek fel és válaszolok, így  mindenki láthatja a kérdéseket és válaszokat is.

A SZI Akadémia trénere és a SZI Kommunikációs módszert alkalmazó terapeuta képes korrekten nyilatkozni rádióban, tévében, újságnak.

 

>>> Nézd meg Szakolczai Szabolcs SZI Kommunikációs tréner a BÍRÁLAT ÉS VÉLEMÉNY témában nyilatkozik a nyíregyházi vtv-ben.

>>> Jelentkezem a tréningre