Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tündér Ima meditáció

Helyezd magad elé az összes vágyadat, kívánalmadat, álmodat, és mondd el egy IMÁBAN, nagy átéléssel, miközben térdre rogysz…

…majd, még mielőtt befejezed imádat, gondolatban állj fel, lépj hátra 3 lépést és lásd magad, ahogy imádkozol...

Nézd ezt az Önmagad, majd gondolatban, Te, mint saját magad Tündér-Angyal minősége, lépj oda a térdelő Önmagadhoz, simogasd meg szárnyaiddal…

Ezt követően, töröld le az Imádkozó önmagad könnyeit… Nézz rá szeretettel és tedd az egyik kezed a térdelő Önmagad homlokára, a másikat pedig tartsd az Ég fele, úgy hogy kényelmes legyen.

Így összekötöd, azzal az INFORMÁCIÓVAL, TITOKKAL és CSODÁVAL, amiért ez a Lélek ide született.

Átérezheti, annak a súlyát, hogy valójában mekkora KEGYELEM, hogy megkapta a jogot a leszületésre, hisz annyi Lélek áll sorba, hogy erre megkaphassa az engedélyt.

Isten / az Univerzum fele ez egy KÉRÉS…. Neked nem kell tudnod, hogy milyen infók mennek át, csak vedd észre, hogy a kérés teljesül.

És Ő pont annyit fog megmutatni, ami a Lelkedet megnyugtatja, amivel értelmet nyer ittléted, a történések…

megérted, hogy a gyengülés most szükségszerűmost a nagy stabilitás épp hátrány… mert jöhet még egy tisztító hurrikán, ami mindent kisöpör, ami nem oda való… és a hurrikánban bizony a stabil tölgyfa derékba törik, viszont a gyenge fűszál csak elhajlik, lefekszik, aztán, amikor kisüt a NAP, újra felegyenesedik és örömmel nyújtózik egy nagyot és megújulva vidáman frissen kezdi meg ÚJ Életét.

Amikor ezen túl vagy, lehelj egy csókot saját magad homlokára, vagy tedd, ami jól esik, majd gondolatban biztosítsd a felől, hogy Te mindig ott leszel Neki, ezen minőségedben.

Majd lépj vissza Önmagadba, fejezd be IMÁDAT és onnantól kezdve, minden nap ahányszor csak eszedbe jut, tedd fel magadnak a következő kérdést:

Vajon mára milyen csodát terveztem magamnak?

Vajon ezzel kapcsolatban mi lesz a következő gondolatom?

És ennyi!

Nem kell, hogy a válaszon gondolkodj!!! Csak engedd, hogy bármikor felbukkanjon valami. Aztán ha az megtörtént, és jött egy válasz, vagy kép, azon se gondolkodj, csak nézd lelki szemeiddel és figyeld, hogy mi történik.

Ha valamilyen belső késztetés jön, arra légy nyitott. Aztán ha megjött a válasz, vagy ha nem, akkor is, bármikor amikor eszedbe jut, újra tedd fel a fenti kérdést.

És meglátod, A CSODA nem fog késlekedni, de időben fog érkezni!

Ez a CSODA egy kicsit most más lesz. Bármi képében megjelenhet.

DE, amire különösen figylemes légy: eltünhetnek, ami nem oda való és marad csak a tiszta ÖNVALÓ és annak minősége a szeretet.

>>> ha mostanában nem kapsz hírlevelet, iratkozz fel újra!