Misszióm, küldetésem

Pár éve végeztem egy meditációt, melynek címe:
Mit akar az UNIVERZUM a tehetségem, képességeim és tudásom által megtapasztalni és kifejezni nekem?

(Erre a meditációra Brandon Bays - BŐSÉG c. tréningje inspirált)


„Kint vagyok az Univerzumban …. a végtelen CSÖND rezgésében, ahol a NYUGALOM mint alapállapot jelenik meg. Még nem vagyok EGY vele. Csak így láthatom meg, csak így tudja megmutatni nekem …..


Figyelmem lassan egy Tejútszerű ködös részre irányul … több is van belőle, de nem a Tejút színében pompázik, hanem a környezethez képest sötétebb ….


Lassan megértem …. Energia-összesűrűsödések …. Érzem, hogy nem odavaló ….


Ennek oldásában, helyreállításában számít rám az Univerzum.”


Ekkor hirtelen „beugrott”, hogy folyamatosan dolgozok ki gyakorlatokat, amivel pont ezt lehet elérni, melyet a SZI Kommunikációs tréningen belül tanítok / tanítunk.

Ahhoz viszont, hogy ebből az UNIVERZUM is tudjon a saját léptékében profitálni, ennél nagyobb nyilvánosságra van szükség.

Így kezdtem el a könyvem írásának. Viszont szeretnék ehhez megfelelő időt adni magamnak, de az UNIVERZUMOT sem szeretném váratni.
Ezért a gyakorlataimat sorra el kezdtem feltenni a honlapomra, melyet bárki ingyen elérhet és azonnal hozzákezdhet a saját maga energiablokkjainak oldásához, mely nem más, mint az UNIVERZUM blokkjainak oldása.

Mt 18, 18 – eredeti idézet: Bizony mondom nektek, amit megköttök a földön, az kötve lesz az égben is, és amit feloldotok a földön, oldva lesz az égben is.

"A tudás akkor válik fénnyé, ha tovább adjuk!"


Visszatérve a látomásomhoz: meghatottságot éreztem, hogy az UNIVERZUM egyáltalán alkalmasnak talált erre a feladatra . … Megértettem, szüksége van rám… Bizalmat és hálát éreztem előre Tőle azért, hogy ezt megteszem …. Könnybe lábadt szemekkel … megtisztelve éreztem magam bizalma által …

Szóval ez az én kis MISSZIÓM, amiért ilyen szorgalmasan küldöm a hírleveleket és gyártom a különböző konfliktus típusokhoz a kitisztázó, feloldó gyakorlatokat, valamint tréningeket, workshopokat, webinárokat tartok.