PÉNZENERGETIKAI MESTERKURZUS alapozó - Szíhalom 

Sokan kérték tőlem, hogy pénzzel kapcsolatos negatív hitrendszereket tárjunk fel.

Szeptember 1-én pénteken 14 órás érkezéssel és vasárnap 16:00 órás befejezéssel, pénz energetikai mesterkurzusnak az első részét megtartom, ha lesz elég jelentkező!

  • A helyszín: Szíhalom.
  • Két éjszaka két ebéd, nagyon baráti áron 44.000 Ft. 
  • Elhelyezés 3 és 4 ágyas szobákban. Két közös zuhanyzó és 3 WC. 
  • Reggelit vacsorát magunknak kell intézni.

A workshopon, főleg az ERŐS IDEGZETŰEKNEK szóló gyakorlatot fogjuk venni, és a hitrendszereinket fogjuk oldani.
Magát ezt a gyakorlatot Dr. Peter Königtől tanultam, ő egy német klinikai szakpszichológus.

Ahhoz, hogy több pénzt tudjunk befogadni, és meg tudjuk teremteni annak a lehetőségét, hogy ez a valóságban is megvalósuljon, másként kell magunkra gondolni, más hitrendszereinknek kell lenni, mint eddig. A legnagyobb akadály, hogy van valamilyen bírálatunk vagy véleményünk, pont arról az eredményről vagy azokról az emberekről, akik bőségben, gazdagságban vannak.

Mi nem szeretnénk, harácsolók, pénzéhesek, másokat lenyomok, mások zsírján meggazdagodók, szemetek lenni, mert ugye „a gazdag ember mind szemét!”

A hit rendszereinket nem lehet egyszerűen megváltoztatni! Ehhez egy igen erős, és gyors módszert dolgozott ki annak idején Dr. Peter König, 30 hazugság a pénzről című könyv írója. Tőle tanultam közvetlenül ezt a módszert, és ebből igen ritkán tartok workshopot.

Amikor átadta ezt a módszert, azt mondta a résztvevőknek, hogy nem igazán tudja, hogyan működik, de próbáljuk meg lemodellezni. Mivel több mint nyolc évig tanultam NLP-t, ami a modellezés tudományára épül, így ezt aránylag hamar le tudtam modellezni.

A 2,5 napos workshopon fel fogjuk tárni, kinek mi az a hitrendszere, ami a leginkább segíteni fogja azt, hogy a bőséget fizikai szinten is meg tudjuk teremteni. Természetesen a megvalósítást mindenkinek önmagának kell elvégezni, de amikor már természetessé válik, hogy neked jár a pénz, hogy megérdemled, akkor már tudsz nagyobban is gondolkozni, akkor sokkal könnyebb lesz!

Ahhoz, hogy megtaláljuk, hogy konkrétan mit, kell leginkább feloldani, ahhoz hívok egy SVT (spirituális válasz terapeuta) szakembert, aki ingával megnézi mindenkinél, hogy hány százalékosan befolyásolja a hitrendszer azt, hogy még nem valósítottad meg azt amire születtél, és ezzel együtt a bőséget.

Ez egy két és fél napos workshop, délután időben befejezzük és így lesz még időnk kikapcsolódni.

1. nap este tudunk szalonnát sütni vagy flekkent, és beszélgetni,

2. délután elmegyünk Csernus Imre étterem és cukrászdájába,

3. délután, vasárnap pedig akinek még van kedve, azokkal elmegyünk a Stühmerbe, finom fagyira, kávéra, sütire ki mire vágyik.

Hogy miről is szól ez a gyakorlat, amit el fogunk végezni, egy cikk formájában lentebb, ha ezt elolvasod abból teljesen meg fogod érteni:

Megjelent a HVS magazinban: 2011-ben.

ERŐS IDEGZETŰ VAGY?

Kép
Az előző folyóiratunkban megjelent nagysikerű interjú után, újra Szabó Ilonával a SZI Akadémia alapítójával és a SZI Kommunikációs módszer létrehozójával beszélgetett riporterünk.

Ica tréner és különböző konfliktushelyzetekre dolgozott ki nagyon eredményes és azonnal ható módszereket, amelyek közül a teremtő gyakorlatot mutattuk be az előző számunkban.
hvs: Ica, az a hír járja, hogy van egy tréninged, ahol egyesével fogadod a hallgatókat és csak akkor engeded be őket, ha azt állítják magukról, hogy ERŐS IDEGZETŰEK. Igaz ez?

KépIca: Valóban így van, sőt „hányózacskót” is osztok a résztvevőknek.

hvs: Mi történik ott? Miért van erre szükség?
Ica: Nagyon komoly munkát végzünk a fejünkben és az énünk tudattalanul elnyomott részeivel vesszük fel a kapcsolatot, majd újra integráljuk, vagyis visszafogadjuk. A szembesülések alkalmával felkavarodhat a gyomrunk és a zacskóra ezért van szükség.
hvs: Volt már olyan, hogy valóban használta valaki?
Ica: Eddig, összesen két alkalommal szorongatták úgy a zacskót, hogy én is azt hittem, hogy nem marad üresen. A hallgatók bevallásai szerint erőteljesen liftezett a gyomruk és a zacskó biztonságot jelentett számukra. Emellett  váltó ruhára is szükség lehet 

hvs: Honnan tudhatom meg, hogy van elnyomott részem, mit jelent ez és egyébként mi a probléma vele?
Ica: Visszafele kezdem. A tudattalanul elnyomott (énünk) részével pont az a gond, hogy nem is tudunk róla, viszont gátolja az életünk különböző területeit, mint pl. a bőség hozzánk áramlását, a kapcsolatainkat, viselkedésünket, mivel észrevétlen figyelmet, energiát köt le. Időzített bombaként robban és söpör el kapcsolatokat, kényszerít bele olyan helyzetekbe, amit később mi magunk sem értünk. Nem megyek bele, hogy hogyan alakul ki, hogyan süllyed a tudattalanba, mert ez már tréning anyag, viszont kétféleképpen ismerhetjük fel, hogy van –e ilyen részünk.
Egyrészt a bírálataink által (ez az, amit elnyomunk magunkban), másrészt akkor, amikor nagyon kiállunk valami mellett és ezt el várjuk másoktól is (ilyenkor ennek az ellenkezőjét nyomjuk el magunkban).
hvs: Mondanál pár példát?
Ica: Pl. amikor egy vállalkozó, olyan emberrel találkozik, aki nem tudja saját magát menedzselni – és ez frusztrálja – azt bírálhatja, kritizálhatja úgy, hogy „béna”, „tehetségtelen”, „sikertelen balfácán”. Ez azt jelenti, hogy neki is van egy tudattalanul elnyomott része, ami ezekkel a tulajdonságokkal bír.
hvs: Kimondható akkor az, hogy bírálatainkkal ezeket a (én)részeinket vetítjük ki másokra?
Ica: Igen, pont erről van szó. A bennünk lévő tudattalanul elnyomott rész rezgése hívja meg figyelmünket arra, hogy észrevegyük másokban is ezeket a tulajdonságokat. Ezen rezgések híján, ügyet sem vetnénk rá, illetve tapasztalnánk a történést mint tényt, de nem érintenének meg bennünket, nem lenne késztetésünk bírálni.
hvs: Mi van azzal, amikor nagyon kiállok, mondjuk amellett, hogy megbízható vagyok? Jelentheti ez azt, hogy a megbízhatatlan vagy a felelőtlen részemet nyomom el?
Ica: Igen, amikor nagyon kiállok valamiért és erre még büszke is vagyok, akkor ott a „nagyon kiállással” fedem el – a példánál maradva - énemnek a megbízhatatlan részét. Emellett tudni kell, hogy vészhelyzetben vagy nyomás alatt úgy is hazudni fogok, csak az eset után elítélem magam. Ezek azok a helyzetek, amit korábban említettem, hogy nem is értem, hogy mit és miért tettem.
hvs: Akkor mi a megoldás? Van ebből kiút?
Ica: Igen. A módszer alapgondolata Peter Koenig – 30 hazugság a Pénzről című könyv írójától származik, melyet személyesen tőle tanultam és integráltam a saját módszerembe. A tréningen azzal kezdünk, hogy a tudattalanul elnyomott részeinket szépen kitisztázzuk, majd megkezdődik a „munka”. Lenne kedved egy ilyen folyamaton végig menni velem? Na, persze csak ha erős idegzetű vagy!
hvs: Már korábban is rávettél a könyvedben (A CSODA nem csak 3 napig tart) lévő gyakorlat elvégzéséhez, amit nem bántam meg, így természetesen nagyon kíváncsi vagyok. Zacskót kapok?
Ica: Természetesen! Egyébként kérdeznék valamit: megbízhatatlan üzletembernek tartod magad?
hvs: Nem.
Ica: Ezzel szemben, mint üzletembernek, mik az erényeid?
hvs: Megbízható, becsületes, tisztességes, szavahihető, korrekt, lelkiismeretes, egyenes, gerinces, lelkes, céltudatos, magabiztos, határozott, szavahihető, hiteles
Ica: Van olyan üzletember az ismeretségi körödben, akit megbízhatatlannak tartasz?
hvs: Igen, és nagyon nem keresem a társaságát, mondhatnám, kerülöm, pedig egyébként jó szakember.
Ica: Kérlek, hogy mondd ki, „Megbízhatatlan üzletember vagyok.”
hvs: Megbízhatatlan üzletember vagyok. – Ez nem igaz, nem vagyok megbízhatatlan üzletember.
Ica: Nagyon jó, tehát a fejed (idegrendszered) tiltakozik, azt mondja, hogy ez nem igaz. Ez jelentheti azt, hogy tudattalan résszel állunk szemben. De vajon mit mond a tested? Mondd ki még egyszer!
hvs: Megbízhatatlan üzletember vagyok. – Hú… összerándult a gyomrom. Meglehetősen kellemetlen érzés.
Ica: Nagyon jó, ez mutatja nekem, hogy tudattalanul elnyomott résszel találkoztunk, hisz’ jelzett, örül, hogy végre szóltál hozzá. Akkor most mondd azt, hogy „Megbízhatatlan üzletember vagyok, és ez teljesen rendben van!”
hvs: Megbízhatatlan üzletember vagyok, és ez teljesen rendben van!– hát ez még egyáltalán nincs rendben. Még mindig érzem a szorítást a gyomromban.
Ica: Nagyon jó. Most mondd háromszor átéléssel, „Megbízhatatlan üzletember vagyok, és ez nagyszerű!”  
hvs: Megbízhatatlan üzletember vagyok, és ez nagyszerű! Megbízhatatlan üzletember vagyok, és ez nagyszerű!  Megbízhatatlan üzletember vagyok, és ez nagyszerű! – Hm... Mintha valami oldódna bennem…

KépIca: Rendben, és most mondd ki háromszor átéléssel, „Megbízhatatlan üzletember vagyok, és ez fantasztikus!”

hvs: Megbízhatatlan üzletember vagyok, és ez fantasztikus! Megbízhatatlan üzletember vagyok, és ez fantasztikus! Megbízhatatlan üzletember vagyok, és ez fantasztikus!  – Most lényegesen jobb.
Ica: Nagyon jó. Most mondd ki, „Én egy nagyon becsületes és szavahihető megbízhatatlan üzletember vagyok és ez teljesen rendben van!”
hvs: Én egy nagyon becsületes és szavahihető megbízhatatlan üzletember vagyok és ez teljesen rendben van!
Ica: Nagyon jó. Most mondd ki, „Én vagyok a legmegbízhatóbb és legkiszámíthatóbb megbízhatatlan üzletember, akit ismerek!”
hvs: Én vagyok a legmegbízhatóbb és legkiszámíthatóbb megbízhatatlan üzletember, akit ismerek! – ez nagyon vicces.
Ica: Nagyon jó. Most mondd ki, „Én rendkívül korrekt és az ígéreteit betartó, megbízhatatlan üzletember vagyok, és ezt nagyon élvezem!”
hvs: Én rendkívül korrekt és az ígéreteit betartó, megbízhatatlan üzletember vagyok, és ezt nagyon élvezem!” – Ez tényleg működik!
Ica: Nagyon jó. Most mondd ki, „Én vagyok a legbecsületesebb megbízhatatlan üzletember egész Magyarországon!”
hvs: Én vagyok a legbecsületesebb megbízhatatlan üzletember egész Magyarországon!
Ica: Hogy érzed magad?
hvs: Eltűnt a gombóc a gyomromból, de még van valami.
Ica: Rendben, akkor most még egy kicsit fokozzuk. „Annyira hiteles és profi vagyok, mint megbízhatatlan üzletember, hogy az Európai Megbízhatatlan Üzletemberek Szövetsége felkért, hogy tanítsam őket. Cd-t, videót, könyvet fogunk kiadni, amire tiszteletdíjként egy hétjegyű összeget utaltak át a számlámra Euróban előleg jogcímen.”
hvs: Annyira hiteles és profi vagyok, mint megbízhatatlan üzletember, hogy az Európai Megbízhatatlan Üzletemberek Szövetsége felkért, hogy tanítsam őket. Cd-t, videót, könyvet fogunk kiadni, amire tiszteletdíjként egy hétjegyű összeget utaltak át a számlámra Euróban előleg jogcímen.”
Ica: Hogyan érzed magad?
hvs: Ez fantasztikus! Kipukkant. Nyoma sincs a rossz érzésnek!
Ica: Most hogyan gondolsz, azokra a megbízhatatlan üzletemberekre, akiket eddig bíráltál?
hvs: Nem értem, kit bíráltam? Ja… Nem érdekelnek. Nincs rám hatással. Ez nagyon jó. Ez fantasztikus!
Ica: Hogyan tapasztalod most az önbizalmadat, ha visszagondolsz a gyakorlat elejére?
hvs: Hm... Eddig is rendben éreztem, de most még egyenesebbnek érzem a gerincem. Szóval, amit eddig bíráltam nem lesz rám hatással, nem irányít többé?
Ica: Igen, valamint ez a „munka” önbizalmat épít vissza, mivel az elfolyt életenergia újra minket szolgál, amit a saját életemre, a nekem tetsző dolgok vonzására fordíthatok.
hvs: Elég ütős eljárásnak tűnik, amit most végeztünk. Tényleg rám fér egy ingcsere!. Ezt mindenki bevállalja a tréningen?
Ica: Akik oda eljönnek, azok igen, viszont gondoltam azokra is, akik bátortalanabbak egyelőre. Ezért elkészítettem egy 3 db-ból álló cd sorozatot.
hvs: Lehet tudni a témáit?
KépIca: Természetesen. Az egyik „A Bőség hozzám áramlását, milyen eltitkolásokkal akadályozom”, a másik „Amikor úgy fáj, hogy le a kalappal, onnan indulunk” a harmadik ”Főleg vállalkozó beállítottságúaknak” szól. Itt gyűjtöttem össze témánként a sokkoló tudattalanul elnyomott részeinket, amiből bárki kedvére váltogathat. Ahol feszültséget, kínosságot, hányingert, görcsöt, fájdalmat jelez a test, onnan indulunk.
hvs: Jól gondolom, hogy ez az eljárás is az énképre hat?
Ica: Nagyon jól gondolod! Egy adott énképhez tudatosítjuk az eddig tudattalanul elnyomott részt, a kivetített énképet. Így tudatosan is egészebbek, egészségesebbek leszünk. Nem kell magunkat megerőszakolnunk, de mégis más lesz a viselkedésünk ez pedig hat a környezetünkre. Hiszen, aki megengedheti magának, hogy hibázzon, őszintétlen, esetleg erőszakos is legyen, akkor, ha ilyen emberekkel találkozik, már nem kínálja fel magát, mint áldozat, nem lesz kiszolgáltatva nekik.
Másrészt, ha valaki a környezetemben őszintétlen, sikertelen vagy erőszakos lesz, ami eddig bántott, egyszerűen nem vonzza oda (a saját rezgésem) a figyelmem, elfogadom, tehát békében leszek a környezetemmel is. Egyszerűen megengedem nekik, hogy olyanok legyenek amilyenek, így végre én is olyan lehetek, amilyen vagyok. Már nem kell magam megjátszani, így nem fáradok el, hisz’ csak adom magam, a teremtő erőmet pedig az igazi víziómra tudom irányítani. Ekkor már nincs, aminek ellenálljak, így nem tartom fent azt, aminek eddig ellenálltam.
KépLehet, hogy néha erőszakosnak kell lennem, illetve olyat kell tennem, amit mások úgy ítélnek meg, hogy erőszakos, de már meg tudom tenni minden rossz érzés nélkül. Hiszen bármikor szemben találhatom magam erőszakos emberekkel és azt is tudnom kell kezelni. Ez nem azt jelenti, hogy mindig erőszakos leszek, csak ott lesz az eszköztáramban és bármikor elő tudom venni és ezt sugárzom is kifele a környezetemnek. Így már nem kínálom fel magam többé áldozatnak.
A Hit Vonzás Siker Csapata úgy gondolta, hogy ez a módszer is fantasztikus, így megállapodtunk Icával, hogy a HVS is forgalmazza ezeket a cd-ket az MLM rendszerén belül és ezzel is hozzájáruljunk az összes tagunkkal együtt, hogy tudatossági szintünk emelkedjen, ahol egy magasabb érzelmi szinten amellett, hogy a víziónkat jobban tudjuk követni, számunkra előnyösebb dolgokat vonzunk.
Külön köszönöm, hogy gondoltál mindazokra, akik otthon a maguk csendességében szeretnének nekilátni ennek a „munkának”.
hvs: Ica, miről fogunk olvasni a következő HVS magazinban?
Ica: Egy egészen különleges törvényszerűséget járunk körbe, mégpedig az engedd el és megkapod törvényét. Megmutatom, hogy valójában min kell tartanunk a figyelmünket és mit is kell elengedni egyidejűleg, hogy megkapjuk mindazt, amit szeretnénk vagy még többet. Ha megértjük az egész törvényszerűség működését, akkor könnyedén fogjuk megteremteni mindazt a szépet és jót, amire vágyunk.
hvs: Én már most nagyon kíváncsi vagyok. Köszönöm a mostani riportot és izgatottan várom a következőt. És aki máris rendelni szeretne az erős idegzetű-s cd-kből, az a HVS oldalon a web shopban megteheti a folyóirat csomagokkal együtt.
Ica, mikor lesz a következő tréninged, ha valaki jelentkezni szeretne?

Ica: Folyamatosan tartok tréningeket, a tematikát a honlapomon lehet megtekinteni!
Mindenkit szeretettel várok.

Szabó Ilona – Ica
SZI Kommunikációs vezető tréner és hollisztikus szemléletű coach