SZI Akadémia klub - workshop jellegű

Egy álmom vált valósággá, azzal, hogy elindítottam a klubbot. Közös álmom a Hallgatóimmal. A tréningeim után, mindig megfogalmazódik a kérdés, "Hogyan tovább?" Korábban csak Debrecenben tartottam klubot, ahova az érdeklődők és végzett hallgatóim jártak és többen kérték, hogy "online hadd csatlakozzanak!" Sajnos erre nem tudtam lehetőséget adni, mert nem tudtam megosztani a figyelmemet a jelenlevők és az online hallgatók között!  És megszületett bennem a döntés, online klubot fogok tartani, így mindegy hogy ki melyik városban vagy országban él, így is tud csatlakozni. Így havonta, mindig az első 3 hétfőn találkozunk.


Én is SZI Akadémia klubtag szeretnék lenni!

Hogyan lehetek SZI Akadémia klubtag?

Semmi más nem kell hozzá, csak a szándékod, érdeklődésed és hogy többet akarj, mint csak egy sima előadás! Ez egy workshopl jellegű klub. Tehát úgy képzeld el, hogy Te is az igényednek megfelelően aktív lehetsz benne, elmondhatod a véleményed és kiscsoportban meg is tudjátok beszélni. Minden hónap első három hétfőjén tartom klubot 19.30-tl 21.30-ig. Mindenki jelentkezhet, akit érdekel.

Tematika:

1. Az első hétfőn mindig izgalmas "okosságokról" beszélek, aztán a kis csoportszobákban a résztvevők ezt intenzíven át is beszélik, megvitatják. 

Eddig ilyen témák voltak az első hétfőkön a teljesség igénye nélkül:

  • Családállítási szabályszerűségek, oldó mondatok, amik azonnal hatnak!
  • Miért nagyon fontos, hogy meggondoltak legyenek a hozzászólásaink és a válaszaink, például egy vita esetén, ne csípőből "tüzeljünk"?
  • Mi a különbség a hiszti és egy jóleső sírás között. Miért tud igen káros lenni a hiszti?
  • Dr. Peter Koening féle törlő mondatok a hitrendszereink hasznos megváltoztatására
  • Milyen esetekben alkalmazhatjuk a bábokat és hogyan az önismeretben, a tanulásban és esetek modellezésére? Milyen felismeréseket adhatnak?
  • Hitrendszereink lágyítása, újak befogadása, nyitottságunk erősítése.

2. A második hétfőn általában egyik klubtagnak bemutatok egy gyakorlatot és bemutatom, hogyan tárom fel az esetet és mik zajlanak a fejemben, amíg kigondolom, hogy melyik gyakorlatot fogom alkalmazni, majd ezt be is mutatom. A következő alkalommal a résztvevő be tud számolni arról, hogy milyen jelentős változások történtek az életében. Ezt jó ha látják a többiek is. Ami még szerencsés, hogy több pár is kialakult, akik már együtt gyakorolnak klubbon kívül, vagy akár színházba járnak!

3. A harmadik hétfőn, a NAGY TEREMTŐ gyakorlatot gyakorolják a klubtagok párban, így bőségben tartják magukat! Néha vannak vendégek, akiket meghívok, ők a TEREMTŐ gyakorlatnál az elején megfigyelőként vesznek részt. Aztén ők is elkezdhetik a TEREMTÉST. 🙂A díja havonta: 9.990 Ft. Ezért hozzáférhetsz az előző anyagokhoz, valamint részt vehetsz a 3 kubban havonta. Csak összehasonlításként írom, hogy az óradíjam 15.000 Ft, itt pedig három alkalommal csatlakozhatsz, ahol egyéni kérdéseket is feltehetsz! 
Kedvezmény:
Ha féléves tagságot váltasz, akkor  nem 6 hónapot, hanem csak 5 hónapot kell fizetned, így 59.940 Ft helyett: 49.950 Ft-ot.

Nem csak egy előre feltöltött könyvtár, amiért havonta fizetsz, hanem élőben részt veszel. Ha nem tudtál jelen lenni, egy zárt csoportban vissza tudod nézni, ahányszor csak szeretnéd, amíg klubtagságod van!

Ez egy előfizetéses klub. Általában bankkártyával fizetik a résztvevők. Akinek erre nincs lehetősége, annak átutalásos számlát készítek. Minden hónap elején küldöm ki a számlát és előtte két nappal írok hogy számítsanak rá, hogy a bankkáryáról levonás lesz és ilyenkor felhívom a figyelmet arra is, hogy ha esetleg le szeretnék mondani, arra is van lehetőség. Azt gondolom, hogy így a korrekt!

Velem tartasz?


Igen, SZI Akadémia klubtag szeretnék lenni!

Kosár

A kosár üres.