A CSODA nem csak 3 napig tart

Ez egy fantasztikus erőket megmozdító, újszerű metodikára épülő, konfliktus feldolgozó kézikönyv.

100%-os hatékonyság, igazi SORSFORDÍTÓ hatással!

Segít a konfliktusok átlátásában. A megkritizáltságot, sérelemet, tehetetlenséget, megdöbbenést, képes átfordítani erős motiváló erővé!

A gyakorlat elvégzése után lelkes és örömteli állapotba kerülsz Te, vagy  Kliensed, mivel a módszer megmutatja a probléma legoptimálisabb megoldását.

Alkalmazható ön-coachingra és coaching ülések hatékony eszközeként.

Rendeld meg most és adok hozzá egy 15.200 Ft értékű,  HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot online termékek formájában.
Mutasd mit tartalmaz!

Olvass bele a fejezetekben! 

Tartalom

Szakmai előszó     7
Hallgatói előszó   13
Köszönetnyilvánítás    17
Mindenekelőtt    19
A szerző előszava   21 
A LÁTOMÁS    25
"Még jó, hogy nem az ágyamba feküdtél!"    31
„…és különben is, gyökértelenül idézed a Bibliát!”     45
„…senki sem törődik itt velünk, mert itt csak a tanulás a fontos!”    51
Lépésről lépésre a csodához    71
A tréningen   75 
„Nekem ez nem volt hiteles!” 137 
Lépésről lépésre 143 
Peller Beáta szerzetesnő Biblia-magyarázata  165 
FÜGGELÉK   167
Hogyan tovább? 177 
Utószó 181 


Dr. Harsányi Edittel különleges módon vittük végig a 7-es kritika kitisztázó gyakorlatot, melyet A CSODA nem csak 3 napig tart című könyvemben találhatsz meg részletesen!

Az eredményesség bizonyításához ez alkalommal Cseri Melinda okleveles auraelemző metafizika terapeuta-trénert hívtuk el. Melinda készülékével lefotózta Edit auráját a gyakorlat elvégzése előtt és után kielemezte azt.


Megnézem az elemzést!


Nézzük meg, hogy mi történt Edittel egy hét múlva, mi változott a "konfliktusos" személlyel:


Rendeld meg most!
A könyv ára: 4.800 Ft + szállítás: 1.120 Ft = 5.920 Ft
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem postai úton és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Az E-book ára: 4.800 Ft
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem e-book formában és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!


HATÉKONYSÁGNÖVELŐ ajándékcsomag
értéke: 15.200 Ft

  • AJÁNDÉK - TEREMTŐ gyakorlat inspiráló történettel, ha érzelmileg lent vagy! Hogy a TEREMTÉSBEN is erősödj! - 4 oldal - 4.700 Ft értékben

  • AJÁNDÉK - Érzelmi görbe és a negatív érzelmek oldása - 1 oldal - 1.500 Ft értékben

  • AJÁNDÉK - Párkapcsolati értékrendi fontosságok listája (15 éves anyaggyűjtés eredménye) + párkapcsolat támogató feladatlap - 3 oldal 4.500 Ft értékben

  • Mikor melyik SZI Kommunikációs gyakorlatot alkalmazzuk a konfliktusaink feloldására? Van olyan helyzet, amikor más eszközökre van szükség, ahhoz, hogy ki tudd magadból dolgozni a sérelmeket, dühöt, haragot, csalódottságot. Ekkor fog segíteni ez a lista - 3 oldal - 4.500 Ft

  • AJÁNDÉK - Éééés egy extra ajándék! Robert Dilts NLP mester nyomán, - az emberiség legjelentősebb szereplőinek a gondolkodását modellezte le, coach tanácsadó - a híres MEGGYŐZŐDÉSMÉRŐT! Értéke felbecsülhetetlen!             

A fotó, a CSODA könyv bemutatóján készült 2010-ben a HBM NAPLÓ jóvoltából!
Precízen kidolgozva tartalmazza azt a módszert és kérdéssort, amit fent a doktornőnél is alkalmaztunk és az általa elmondottakat eredményezte.


Rendeld meg most!
A könyv ára: 4.800 Ft + szállítás: 1.120 Ft = 5.920 Ft
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem postai úton és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Az E-book ára: 4.800 Ft
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem e-book formában és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!


Szakmai előszó

Barnai Roberto az Új Medicina meghonosítója


„A nyugalom a hosszú élet titka!”

Kedves Olvasó!

Nem is gondolja, milyen nagy öröm számomra, hogy kezemben tarthatom ezt a könyvet. Tudatában vagyok ugyanis annak, hogy a következő oldalakon leírt ismeretek, esettanulmányok, a hozzájuk tartozó konfliktuskitisztázó gyakorlattal, különösen hasznos (életmentő) információkat tartalmaznak minden korosztály számára.

Be kell vallanom, Ica mestersége nekem eleinte érzelgős hóbortnak tűnt. Az is igaz, hogy ismeretségünk első percétől kezdve szimpatikus volt lelkesedése kutatásaival, felismeréseivel kapcsolatban. Aztán jobban megismerve szaktudását és őt személyesen, rájöttem a lelkesedés jogosságára.
Ica hamar tudatára ébredt, hogy a lelki kiegyensúlyozottság elengedhetetlen az egészség megtartásához. Ennek az állapotnak előfeltétele pedig az emberek közötti és önmagunkkal folytatott kommunikáció.


"Hogy megértsünk másokat, és hogy megértsük saját magunkat.”

De mégis, HOGYAN?

Ica erre kínál megoldásokat, ennek fejlesztése és széles körű oktatása irányába tett óriási lépést a SZI Kommunikációs módszer kidolgozásával. Igaz, hogy nem mindent ő talált ki, de újításaival – különös folyamatfelismerő képessége által – hasznavehető formába rakott korábbi tudásanyagokat is. Olyan ismereteket tartalmaz ez a könyv, amelyek segítségével a hétköznapi emberek számára is kézzel elérhető közelségbe kerül a régi nagy rejtély megoldása: hogyan élhetünk nyugodt, egészséges, boldog életet, ha már itt vagyunk a Földön…
Precízen összeállított elméleti és gyakorlati tudást tartalmaz ez az írás, s előre aligha felbecsülhető szellemi értéket. Hitelességét tovább emeli, hogy esettanulmányai mind megtörtént élethelyzetekből születtek.
Aki azt gondolja, hogy túlzok, tegye próbára!

Új Medicinával1 foglalkozó emberként bátran mondhatom, hogy Ica gyakorlataival, önismereti tudásával, tréningjeivel eljuthatunk egy olyan tudatossági állapotba, hogy az életünk során elszenvedett biológiai és nem biológiai konfliktusaink időtartamát minimalizálni tudjuk.

Ha ebből a távlatból nézem Ica KRITIKAKITISZTÁZÓ könyvét, akkor ez bizony egy életmentő eszköz, mentőöv a „modern ember” számára, hogy konfliktusoktól hemzsegő mai világunkban éljen, túléljen, ne szenvedjen és legfőképp ne pusztuljon bele az észrevett és észrevétlen érzelmi konfliktusaitól kialakuló elváltozásokba.
Ez nem érzelgős hóbort. Ez a tudás nagy kincs, komoly, nélkülözhetetlen szerszám az önmagát és másokat lelkileg kiegyensúlyozó emberek eszköztárából.
Megértése nem bonyolult – még én is meg tudtam érteni, és használom előszeretettel…
Akárhogy is, amit Szabó Ilona - Ica - letett az asztalra, amit most könyv formájában Önnek átad, az egy szebb, jobb és boldogabb közös jövőt tesz lehetővé, az életet és a jólétet szolgálja.
Ica jellemzése a GNM Fórumon

Szabó Ilona remek előadó, kitűnő oktató, aki különböző szakterületeken szerzett tapasztalatokat, pl. Erőszakmentes Kommunikáció, empátia, NLP2, önismeret, érzelmi intelligencia stb., és kifejezetten konfliktus-oldásra, konfliktuskezelésre, tudatos konfliktusfeldolgozásra dolgozott ki technológiát, melyet SZI Kommunikációs módszernek nevezett el. Módszeréből meg lehet érteni, lelki szinten hogyan működnek a konfliktusok, és ami nekem a legszimpatikusabb, egy kis gyakorlással könnyen eljuthatunk oda, hogy konfliktushelyzetben nem csak a szituációt tudjuk kezelni, hanem önmagunkat elemezni, értékelni, és oldani, könnyíteni is. Megtanuljuk kezelni a konfliktushelyzeteket, a friss konfliktusokat azonnal fel tudjuk vele oldani, helyre tehetjük magunkat. Annál jobb betegségmegelőzés, hogy lelőjük a poént előre, és így a konfliktus már nem tud az újdonság erejével hatni; már ez önmagában kiiktathat olyan feltételeket, amiből máskülönben megbetegedésünk lett volna. Hát nem nagyszerű?

                                   Barnai Roberto - Az Új Medicina meghonosítója

2 Neuro-Lingvisztikai Programozás

Rendeld meg most!
A könyv ára: 4.800 Ft + szállítás: 1.120 Ft = 5.920 Ft
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem postai úton és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Az E-book ára: 4.800 Ft
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem e-book formában és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

A LÁTOMÁS

Közel egy éve végeztem egy meditációt, melynek címe:

Mit akar az UNIVERZUM a tehetségem, képességeim és tudásom által megtapasztalni és kifejezni nekem? [3]

„Kint vagyok az Univerzumban…. a végtelen CSÖND rezgésében, ahol a NYUGALOM mint alapállapot jelenik meg. Még nem vagyok EGY vele. Csak így láthatom meg, csak így tudja megmutatni nekem…..
Figyelmem lassan egy Tejútszerű ködös részre irányul… több is van belőle, de nem a Tejút színében pompázik, hanem a környezethez képest sötétebb ….
Lassan megértem …. Energia összesűrűsödések …. Érzem, hogy nem oda való ….
Ennek oldásában, helyreállításában számít rám az Univerzum.”
És ekkor hírtelen „beugrott” egy gyakorlatom, amivel pont ezt lehet elérni.
Azonnal megnyugodtam, hiszen a tréningjeim egyik anyagáról van szó. Úgy gondoltam, ezzel eleget teszek az Univerzum „elvárásának”.
Meghatottságot éreztem, hogy egyáltalán alkalmasnak talált erre a feladatra. … Megértettem, szüksége van rám… Bizalmat és hálát éreztem előre, Tőle azért, hogy ezt megteszem…. Könnybe lábadt szemekkel… megtisztelve éreztem magamat bizalma által …
Én kis naiv! Ha már teszem a dolgom, miért ezt kérné tőlem az Univerzum?
Hogy megerősítsen?! Nem éreztem szükségét …
Ezt az információt szépen elfelejtettem, nem kellett vele foglalkozom, „hisz' én teszem a dolgom …”
Ezek után úgy gondoltam, hogy könyvbe foglalom a BŰNTUDAT kitisztázásának módszerét, mely alapszerkezetét a tréningjeim során „fedeztem fel”.
Rendszeresen tartottam bűntudat kitisztázó napokat, viszont az eseteket nem rögzítettem. Így „anyaggyűjtés” címszóval nekiláttam egyéni terápiáknak, melyeket diktafonra vettem fel. Eközben szétválasztottam egymástól a különböző bűntudatfajtákat, melyekre mindre külön gyakorlatot dolgoztam ki. Így készült el 4 könyv kézirata.
Ezzel egyidejűleg mellkasomon egyre nyomasztóbb érzés jelent meg. E mellett többen bíráltak ezért a gyakorlatért, félve, ha nem lesz az embereknek bűntudatuk, akkor vajon mi is fog a Világban történni? Kezdtem nem érteni, hogy mi az üzenete az Univerzumnak felém.
Nem értettem, hogy mi a probléma, hisz' ezzel is az energiablokk oldódás a végeredmény. Egy kicsit elkeseredtem és arra gondoltam, lehet hogy nem is ez a feladatom. Felkerestem egy sorselemző ismerősömet és a következőt mondtam: kérlek, nézd meg, hogy feladatom-e ez a könyv megírása, mert ha nem, inkább hagyom az egészet. Nem érdekel, hogy mennyit dolgoztam vele. Lehet, hogy csak azoknak az embereknek kellett segítenem, akikkel az eset tanulmányokat végeztem. Azt a választ kaptam, hogy ez egy életfeladatom, úgy hogy „muszáj” megírnom.
Rendben, megírom, gondoltam, de a nyomás nem tűnt el a mellkasomról még most sem.
Aztán otthon eszembe jutott a „7-es konfliktus kitisztázó gyakorlat”. Ahogy ezen gondolkodtam, egyszerűen tiszta, világos és tágas érzés lett a mellkasomban. Ekkor megértettem, hogy ez az, amit az Univerzum tudatni szeretett volna velem a látomásomban. Számtalan emberhez eljuttatni ezt a KITISZTÁZÓ, energia blokkoldó kérdéssorozatot. Hisz' csak akkor tud az energia összesűrűsödés eltűnni, ha ezt tömegek végzik
Emlékszel? „.. amit feloldotok a földön, oldva lesz az égben is.”[4]
Így valósulhat meg a látomás lényege, melyben az Univerzum megmutatta nekem, hogy az energia-összesűrűsödések feloldódásában számít rám.

[1] Ef 4,26 Jézusi tanítás Szt. Pál megfogalmazásában: ”A nap ne nyugodjék le haragotok fölött. „ – Nem azt mondja, hogy ne legyetek dühösek vagy ne haragudjatok, hanem, hogy engedjük el, bocsássuk meg. Ez itt egy módszer az elengedéshez, megbocsájtáshoz. (szerz.)
[2] Mt 18,18
[3] Erre a meditációra Brandon Bays - BŐSÉG c. tréningje inspirált

[4] Mt 18, 18 – eredeti idézet: Bizony mondom nektek, amit megköttök a földön, az kötve lesz az égben is, és amit feloldotok a földön, oldva lesz az égben is.

Rendeld meg most!
A könyv ára: 4.800 Ft + szállítás: 1.120 Ft = 5.920 Ft
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem postai úton és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Az E-book ára: 4.800 Ft
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem e-book formában és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

"Még jó, hogy nem az ágyamba feküdtél!"


Kalauz

Egyik nyáron hálófülkés vonattal utaztam gyerekeimmel Görögországba. Gondoltam, most még nagy élmény lehet számukra, meg talán nekem is.
Nem voltunk sokan a vonaton. Hosszú út, összezárva másokkal meg az én mentalitásommal… Hamar szóba elegyedtem a kalauzzal.
Mindent megtudtam tőle, hány órát késünk, hol állunk meg, melyik állomáson, mely országban szállhatok le vacsorát és vizet venni.
Ennek megfelelően az egyik állomáson bevásároltam. A kalauz nagyon kedves volt, és felajánlotta, hogy betehetem az élelmiszereket a „szolgálati” fülkében lévő hűtőbe.
A három gyerekem felváltva volt éhes, így ingajáratban közlekedtem a hálófülke és a kalauz „szolgálati” hűtője között.
Eddig tartott az előzmény.
Eltelt a nyaralás. Utazunk visszafele. Új kalauzt kaptunk. Vele sem tartott sokáig, hogy párbeszéd alakuljon ki közöttünk. Itt is hamarosan megtudtam mindent.
Már rutinos voltam… Késő délután indultunk. A gyerekeim fáradtak és nyűgösek voltak. A kalauz felsorolta, hogy mi mindent tudok tőle személyesen vásárolni, mint pl. víz és kis üveges borocska. Gondoltam, hogy jobban aludjak, veszek egy mini üveg borocskát, iszom belőle, aztán lefekszem és már reggel is lesz.
A borocskát megittam, beszélgettünk még egy kicsit, aztán elkezdtem érezni, hogy hat a bor és rettentően éhes lettem.
Nem volt már mit ennünk, és eszembe jutott a hűtő. Sietek feléje, majd megszokott mozdulattal – hisz’ én már kis híján itthon vagyok – nagy lendülettel nyitottam ki az ajtót.

A kalauz ezen úgy meglepődött, hogy azon nyomban le is teremtett. Mit képzelek én? Attól, hogy itt ilyen szépen elbeszélgetünk… honnan veszem a bátorságot, hogy belenyúljak oda, ahol ő tartja a dolgait? Még jó, hogy nem az ágyába feküdtem – mondja ő.

Hát mit mondjak? Úgy meghökkentem, hogy elég összeszedetlenül próbáltam elmondani, hogy semmi rosszat nem akartam, csak hát előzőleg… meg éhes is voltam…, de nem igazán hatotta meg.
Bántott a dolog, hogy így nekem esett, és rosszul éreztem magam. Közben még a bor hatása is elmúlt.
Na, ha már ilyen kijózanodott állapotba kerültem, akkor a legjobb, ha elvégzem a 7-es KONFLIKTUSKITISZTÁZÓ gyakorlatot.
A gyakorlat azzal kezdődik, hogy újraidézem, hogy mi történt, majd, hogy milyen rossz érzéseim voltak ott, akkor… stb…
„…Kinyitottam a hűtőt, a kalauz meg jól leteremtett…
„Még jó, hogy nem az ágyamba feküdtél!”
...ekkor megdöbbentem, csalódás, zavartság, szomorúság, egy kis tehetetlenség, sértettség, sarokba szorítottság érzete volt bennem, na meg szégyelltem is magam…
…mert nekem fontos a jó kapcsolat, elfogadás, támogatás, bizalom, megértés, szabadság és a tiszta kommunikáció…
...amikor ez az egész történt, a kalauz megdöbbent, ingerült lett, tiszteletlenséget érzett felőlem, bizalmatlanná vált…
…mert neki nagyon fontos a saját tulajdon tisztelete, a fegyelem, a figyelembe vétel, a rend, a jó kapcsolat…
A legjobb rész most következik.
Ilyenkorra már feloldódik az érzelmi blokkok nagy része, a feszülés kisimul, megértés születik bennünk, mondhatom, egyfajta tiszta rezgésű állapotba kerülünk.
Itt következik egy olyan kérdés, hogy „mivel tudná a kalauz segíteni azt, hogy az én fontosságaim kielégüljenek, azaz a jó kapcsolat, elfogadás, támogatás, bizalom, megértés, szabadság, tiszta kommunikáció.”
Na, ekkor jól átgondoltam, és kinyilatkoztattam, mi is esne jól, ha megtörténne:
Hááát, pl. ha bekopogna és elnézést kérne, és elmondaná, hogy a nagy meleg miatt egy kicsit türelmetlenebb, és hogy az egész nem is ellenem szólt, és hát ne haragudjak azért sem, hogy igazságtalanul letorkolt, meg nem hagyta, hogy végigmondjam a mondandómat…
És ha így történne, hogyan érezném magamat?
Ez adna egy felszabadultságérzést, meg megnyugvást…, DE éreztem, hogy ez azért még nem lenne elég.
Na és minek kellene még ahhoz történnie, hogy még jobban ki legyenek elégítve a fontosságaim?
Az jutott eszembe, hogy pl. ha reggel bekopogna a hálófülke ajtaján egy tálcával a kezében, és hozná nekem a frissen főtt kávét, és azt mondaná, hogy ez az ő ajándéka…

És ha ez mind így történne, hogyan érezném magam?
Ez azért már sokkal jobb… Lelkes, elégedett és vidám is lennék. Örülnék meg nevetnék is… röpködnék…Végigvittem még a gyakorlatot  a szokásos módon, és a végére nagyon jól éreztem magam. Abszolút nem volt bennem neheztelés, sőt tökéletesen megértettem őt. Tudtam, hogy mi fontos számára, mi az, amit megsértettem benne, és alig vártam, hogy „jóvátehessem”.1 Reményteli várakozás volt bennem és nagy kíváncsiság is, hogy vajon mi fog történni, mert azt tudtam, hogy ilyenkor mindig történik valami, ami hasonló jó érzelmeket vált ki belőlem, mint amiket a „kérésemben” megfogalmaztam.2
Hamar elaludtam, és reggel, láss csodát, senki sem kopogtatott a fülkém ajtaján kezében egy tálcán gőzölgő friss kávéval…

Gondoltam magamban, akkor megyek, veszek egyet.

A kalauzzal találkozva belülről fakadóan volt jókedvem. Türelmes voltam vele és természetes módon kedves. Láttam, hogy ez meglepi, de nagyon jólesett neki.
Aztán eljött a dél, még mindig nem kaptam meg a kávémat… majd este, ahogy közeledtünk Pest felé, arra gondoltam, hogy még innen Debrecenbe kell mennem, és iszok még egy kávét.
Igen ám, de kalauzom közölte, hogy neki nagyon sok még a dolga, így ő már bizony összepakolt, és nagyon sajnálja, de nem tud kávét adni. Mondom neki, hogy nem baj, akkor nekem biztosan nincs is szükségem arra a kávéra, aztán visszamentem a gyerekeimhez. Pakolásztunk, és kb. negyedóra múlva kopogtat a kalauz, és tálcán hozza nekem a friss, gőzölgő kávét a következő szöveggel. „Igaz, hogy már összepakoltam, de kibontottam újra mindent, és csak neked főztem egy kávét, és erre természetesen a vendégem vagy.”

Kiálltam a folyosóra, néztem a napsütötte, folyamatosan tovatűnő tájat, mire leesett, hogy most kaptam meg azt a kávét, amit reggel szerettem volna, de ugyanolyan jólesett, sőt még jobban. Emellett a tanulság is kitisztázódott, amit valószínűleg nem fogok elfelejteni: ami nekem természetes, az másnak nem biztos, hogy az. Valamint: ha valamit szeretnék vagy akarok, és az nem csak tőlem függ, akkor a másik személlyel ezt egyeztetnem kell.

Szóval ennek a gyakorlatnak a hatására az energiák úgy rendeződnek, hogy szinte minden megvalósul abból, amit megfogalmaz az ember abban az érzelmileg letisztult állapotban. Mert „… a tiszta kérés azonnal teljesül!”

1 rendezhessem energetikailag
2 Kérés: itt kinyilatkoztatás, melyet már lényegesen magasabb érzelmi állapotból fogalmazunk meg. Ez biztosítja, hogy szégyenmentesen, magunkat vállalva tudjuk megfogalmazni, kinyilatkoztatni, hogy mi is az a konkrét dolog/esemény/cselekmény, amivel a fontosságaink kielégüljenek, ami a biztosítéka a jó érzésünknek. Ez azért nagyon fontos, mert azt vettem észre, hogy az Univerzum óriási mértékben támogatja, ha magunkat – érzéseinket, fontosságainkat – vállaljuk. A szégyenmentesség azért jön jól, mert akkor határozottabb a felvállalás, mivel nincs minket blokkoló gát.


Rendeld meg most!
A könyv ára: 4.800 Ft + szállítás: 1.120 Ft = 5.920 Ft
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem postai úton és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Az E-book ára: 4.800 Ft
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem e-book formában és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

"Nekem ez nem volt hiteles!"

Laci 

A bemutató előadásomon a hátsó sorban ült egy férfi, Laci, aki meglehetősen kritikus szemmel figyelt, ugyanakkor szorgalmasan jegyzetelt. A legnagyobb meglepetést az okozta, hogy ennek ellenére bejelentkezett a tréningemre.
Az előadások során mindenhez volt valami kritikus megjegyzése. Ez idő alatt többször kerültünk finom szóváltásba. Például egyik alkalommal a szünet után nem tudtam folytatni az előadást, mivel megoldási stratégiákkal halmozta el az egyik résztvevőt. Annak ellenére, hogy kértem, ezt tréningen kívül beszéljék meg, tovább folytatta. Mivel úgy gondoltam, hogy ez már a többi hallgató kárára van, felajánlottam, hogy visszafizetem a tréning díját. Ennek ellenére úgy döntött, hogy marad.
Az előadások során gyakran használok szemléltető példákat. Egyik alkalommal előhozakodtam egy fallabdás történettel, amelyet a Mesteremtől hallottam, így hiteles volt számomra. Ahogy emberünk ezt meghallotta, azonnal megkérdezte:
– Miért, te is fallabdázol?
– Nem.
– Akkor hogyan mondhatsz ilyet, hisz’ egyrészt, mikor megütjük a labdát, az nem úgy pattan, ahogy te mondtad… És különben is azt szoktad mondani, hogy te csak saját példákból dolgozol, hogy minél hitelesebb legyél. Nekem ez nem volt hiteles!
Ez volt az a (kulcs-) mondat, ami mélyebben megérintett, viszont még nem éreztem haragot. Emellett be kellett ismernem, hogy igaza van, hisz úgy mondtam egy példát, amiben nincs tapasztalatom, így valóban nem voltam hiteles. Ezt a helyzetet ugyan „kezeltem”, és a csoport előtt igazat adtam neki, viszont alig vártam, hogy hazaérjek, és elvégezzem a 7-es konfliktuskitisztázó gyakorlatot.
A kulcsmondatom: „Nekem ez nem volt hiteles!”
- Mit is éreztem akkor?
Megszégyenültség, zavartság, sértettség, sarokba szorítottság, kínosság, belső konfliktus, megkérdőjelezettség.
- Mely értékrendei fontosságaim nem elégültek ki?
Hitelesség, elégedettség, önbecsülés, támogatás, elismerés, elfogadás.
- Mit is érezhetett az emberem?
Csalódottság, becsapottság, elégedetlenség, bizalmatlanság, felháborodás.
- Miért is? Mely fontossága nem elégült ki?
Hitelesség, megbízhatóság, bizalom, nyugalom.

Mint tudjuk, itt következik a legjobb rész, miszerint ki kell nyilatkoztatnom, hogy mit szeretnék, hogy mit is kellene neki tennie vagy mondania konkrétan ahhoz, hogy én jobban érezzem magam. Jobbnál jobb ötleteim voltak. Konkrétan hét. Többek között az nagyon jólesett volna, ha egyszer azzal jönne, hogy elvégzett néhány gyakorlatot, és rájött, hogy ezek milyen nagyszerű és hasznos technikák, és már bánja, hogy korábban nem használta. Na, ettől máris jobb kedvem lenne, és elégedett és vidám is lennék. Aztán volt egy olyan ötletem, hogy meghívhatna egy teára, és közben méltatná a SZI Kommunikációt, és tanácsot kérne tőlem, hogy melyik gyakorlat lenne a legmegfelelőbb a számára egy igen fontos témában. Így egyre jobban érezném magam, erősödne bennem az elégedettség, és úgy érezném, hogy megbízhat bennem, újra hiteles lettem a számára. Ez tovább erősítené az önbizalmamat. Többek között volt még egy kérésem: hívjon el fallabdázni, és vezessen be a fallabda rejtelmeibe… mint tapasztalt fallabdás. Ekkor kimondottan elégedett és felszabadult lennék. Ezután befejeztem a gyakorlatot a szokásos módon, és izgatottan vártam az eredményeket. A következő találkozásunk a tréning utolsó alkalma volt, akkor meghívott teázni, mivel volt egy számára fontos kérdés, amit meg szeretett volna beszélni velem. Telt-múlt az idő, közben a hét kérésemből hat egy hónapon belül teljesült, a hetedikre várnom kellett, de az is meglett. Ez idő alatt kinyilatkoztatta, hogy szívesen megtanítana fallabdázni, amit elfogadtam. Párszor játszottunk együtt, és annyira megtetszett ez az intenzív játék, hogy azóta – három éve – szinte minden héten kétszer egy órát játszom. Tehát joggal mondhatom, hogy ez egy SORSFORDÍTÓ gyakorlat.

Azt tapasztaltam, hogy az én intenzív életvitelemnek nagy segítség ez az „élő” játék, mivel folyamatos jelenlétet igényel. Hisz figyelmemet egy egész órán keresztül egy – néha számomra kiszámíthatatlanul – pattogó labdán kell tartanom és természetesen mindenen, ami a pályán történik. 
Persze, anno keménykedhettem volna vagy visszavághattam volna különböző önigazolásokat keresve – a hiúságomnak kedvezve – de ehelyett inkább elvégeztem ezt a kritikakitisztázó gyakorlatot, aminek eredményeként megtaláltam azt a sportot, amely minden szempontból megfelelő számomra, és nem elhanyagolandó szempont az sem, hogy szereztem egy jó barátot.

Testemnek, lelkemnek kellemes felüdülést jelentenek az ott töltött órák.

Rendeld meg most!
A könyv ára: 4.800 Ft + szállítás: 1.120 Ft = 5.920 Ft
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem postai úton és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Az E-book ára: 4.800 Ft 
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem e-book formában és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megnézem Doktornő aura elemzését

 Cseri Melinda, okleveles auraelemző, terapeuta-tréner:
"Dr. Harsányi Edit vállalta, hogy az adott konfliktusát feloldva a gyakorlat előtt és után bemérjem az auráját és ez által nyomon kövessük a feloldás hatékonyságát.

Az aurájában a változás magáért beszél!
Edit auraszíne indigó, ami arra utal, hogy érzékeny és mély érzésű ember.
A feloldás előtt megfigyelhető, hogy az energia erősen a fejben van, nagyon odakoncentrál a problémájára, s itt a kék szín azt mutatja, hogy ezt határozottan ki is kommunikálja. Felfokozott érzelmi állapotban van.

GYAKORLAT ELŐTT

A feloldó gyakorlat elvégzése után, átcsoportosult az energia koncentrálódás a szív-csakra területére, tehát a stresszes erős gondolkodás átment szeretetközpontú gondolatokká és szeretetenergiává, a feloldás erőssége a szív-csakrában érezhető és látható.  Az érzelmi állapota is megnyugodott. Az ibolya és rózsaszín auraszín azt a gondolati rezgést mutatja, hogy a mély érzelmi gondolatok átmentek egy tiszta Isteni szeretet energiává, már sokkal magasabb dimenzióból látja a történteket és a megbocsátáson túl végtelenül tudja szeretni az addigi problémát és önmagát.

A boldogság állapota megnövelte az aura nagyságát.
A feloldás sikeres és teljes!
Szeretetemmel:

                       Cseri Melinda
                       okl. auraelemző, terapeuta-tréner


GYAKORLAT UTÁN

Rendeld meg most!

A könyv ára: 4.800 Ft + szállítás: 1.120 Ft = 5.920 Ft
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem postai úton és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Az E-book ára: 4.800 Ft
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem e-book formában és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Rendeld meg most!

A könyv ára: 4.800 Ft + szállítás: 1.120 Ft = 5.920 Ft
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem postai úton és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Az E-book ára: 4.800 Ft
és szerezd meg hozzá a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!

Megrendelem e-book formában és kérem ajándékba a 15.200 Ft értékű HATÉKONYSÁGNÖVELŐ csomagot!