Feltöltés alatt, de már a lényeg fent van!
Kezdés 2024.12. szombat - 120 órás

A nagy kavalkádban nem könnyű egy képzés mellett dönteni

Pedig a szakmaiságod, a praxisod és végső soron az anyagi biztonságod múlik rajta


Lévai Lívia
Az Útravaló Coach Képzés alapítója

Fontos, hogy a számodra legjobban megfelelő coach képzést válaszd, hiszen segítő szakemberként a praktizálás első pár hónapja a legnehezebb időszak.


Emlékszem, hogy anno én is mennyire izgultam. Minden új volt. Új, számomra ismeretlen emberekkel kezdtem el dolgozni. Elképesztően stresszesnek éltem meg, amikor ott ültem az első, már “nem gyakorló” ügyfelemmel, és aggódtam, hogy ki merem-e mondani a pár ezer forintos óradíjamat.

Azóta csak mosolygok azon, hogy akkor mennyire féltem ettől.

A korábbi képzések, amiken én vettem részt, ezekre a helyzetekre nem készítettek fel. Hogy veled ez ne így történjen, létrehoztam ezt a képzést.

Mivel az elmúlt években minden egyes coaching ülésen és a képzéssel eltöltött órák alatt tanultam valamit, és folyamatosan nőtt az önbizalmam, bővült az eszköztáram, így egyre profibbá váltam. Mindazt, amit megtanultam, és az évek során megtapasztaltam, valamint ennek hatására kifejlesztettem, az Útravaló Coach Képzés anyagaiban foglalom össze, és átadom a tudásom legjavát. A képzésben ráadásul további két oktató is megosztja veled a szakma elsajátításához szükséges lényegi információkat.

Így nagyon erős és stabil alappal fogsz tudni nekivágni a praxisod építésének.


Itt többen is figyelnek rád

Az ÚTRAVALÓ COACH KÉPZÉS  oktatóira végig számíthatsz

Ha több infót szeretnél, olvass tovább, vagy jelentkezz felvételi megbeszélésre.
De hívhatod a +36 70 342 57 33 telefonszámot is, vagy küldhetsz SMS-t, ha visszahívást szeretnél.

Mikor szól neked ez a képzés?

Ezen az oldalon összegyűjtöttem azokat a szempontokat, amik segítségedre lehetnek, hogy meghozd a számodra legjobb döntést. Továbbá a soron következő képzésünkhöz további 2 kiegészítő modult is választhatsz, hogy még mélyebbre juthass a szakmában, és a saját coach praxisodat is magabiztosan tudd elkezdeni ki- és felépíteni.

SZAKMAI ALAPOZÓ

Az alábbi kérdések közül ha bármelyik igaz rád, akkor a legjobb tanács, amit adhatok, hogy jelentkezz egy kötelezettségmentes felvételi megbeszélésre, ahol a képzéssel kapcsolatos kérdéseidre is megkapod a választ.

 • Úgy érzed több van benned, és tudni szeretnéd, hogyan hozhatod ezt a felszínre?
 • Útkeresésben vagy, és szeretnél megismerni egy hozzád passzoló módszert, vagy egy igazán neked való szakmát, amiben örömmel dolgozol nap mint nap?
 • A környezetedben lévőket szeretnéd tudatosabban támogatni?
 • Úgy érzed, jó lenne hozzáértő, valódi szakmai támogatást nyújtani a hozzád forduló ismerőseidnek, vagyis hiteles és eredményes segítővé szeretnél válni?
 • Már coach, tanácsadó, pszichológus, segítő vagy, és az élethosszig tartó, folyamatos fejlődés elkötelezett híveként szeretnéd a tudásodat frissíteni és bővíteni?
 • Érdekel az önismeret és szeretnél tisztábban látni, mit hogyan és miért csináltál eddig, és hogyan tudsz ezen változtatni, ha úgy látod, hogy az előnyös és szükséges lenne? Emellett az életedben felmerülő nehézségeket szeretnéd egyszerűbben, kiszámíthatóan, gyorsan és hatékonyan kezelni, megoldani?
 • Szeretnél több önbecsülést, mélyebb önbizalmat és stabilabb önértékelést?
 • Segítő szakmában dolgozol, és szeretnél coach lenni, vagy a coach-szemléletet szeretnéd beintegrálni a munkádba, vagy a meglévő vállalkozásodba, szolgáltatásodba?
L

VIP – kiegészítő modul

A VIP az alábbi esetekben való neked:

 • ha a SZAKMAI ALAPOZÓ is érdekel, de mélyebb szakmai tudásra és még több gyakorlásra vágysz;
 • ha vágysz a tudásra, és szeretnéd a megtanultakat minél előbb átültetni a gyakorlatba;
 • ha szeretnéd élvezni és kihasználni mind a három oktatónk szakmai jelenlétét és tudását, hiszen a képzés ideje alatt havi 1-1 „konzílium”-ban lesz részed, amikor is mind a hárman csak rád figyelünk, és csak a te kihívásaidon dolgozunk;
 • ha szeretnél egyéni helyzetedre szabott személyes coachingot is kapni, aminek köszönhetően a coaching két módon is érted dolgozik.

Ha több infót szeretnél, olvass tovább, vagy jelentkezz felvételi megbeszélésre.
De hívhatod a +36 70 342 57 33 telefonszámot is, vagy küldhetsz SMS-t, ha visszahívást szeretnél.

VIP PLUSZ – kiegészítő modul

A VIP PLUSZ az alábbi esetekben való neked:

 • ha az előző kérdések közül bármelyik aktuális számodra, vagyis ha a SZAKMAI ALAPOZÓ és a VIP kiegészítő modul is érdekel, de nem csupán a szakma mélyebb rétegei kötnek le, hanem a saját coach praxisodat is szeretnéd — szakmai és üzleti szinten egyaránt — tervezhetővé és kiszámíthatóvá tenni;
 • ha a már meglévő vagy induló vállalkozásodat szeretnéd gyorsítóssávra tenni, hogy kerülőutak, nehézkes és bátortalan próbálkozások helyett a valóban lényeges feladatokkal foglalkozzhass;
 • ha szeretnél egy hosszú hétvégét is eltölteni a képzés oktatóival és a VIP PLUSZ hallgatókkal, ahol a mastermind alkalmakkal további lendületet és szintugrást kaphatsz;
 • ha érdekelnek a szakmai finomságok is, mint amilyen a folyamat-kontroll és a szolgáltatás-fejlesztés és ezek eszközei;
 • ha a praxisépítéssel kapcsolatos haladó anyagokra vágysz, ahol terítékre kerül a kommunikáció, marketing és értékesítés, valamint rendszertervezés és -fejlesztés, árazás, a célközönség megfelelő kiválasztása, valamint a teljesítmény-optimalizálás és enrgiamenedzsment.

Ha több infót szeretnél, olvass tovább, vagy jelentkezz felvételi megbeszélésre.
De hívhatod a +36 30 9358 001 telefonszámot is, vagy küldhetsz SMS-t, ha visszahívást szeretnél.


Akik a képzés során támogatni fognak

Diam quis enim lobortis scelerisque fermentum dui faucibus in ornare quam viverra.
Mauris commodo quis imperdiet massa tincidunt nunc pulvinar sapien.

Lévai Lívia vagyok, a Coach Útravaló képzés elindítója. Célom, hogy valóban használható tudáshoz jussanak a résztvevők, és sikeres karriert tudjanak felépíteni.

Szeretek inspirálni másokat; szervezkedni és összefogni egy nagy cél érdekében. A körülöttem levő emberek (ügyfelek, tanulók, kollégák) támogatónak és megoldás-keresőnek tartanak, olyannak, akivel jól lehet együttműködni.

Hogyan jutottam ide? Mindig érdekelt az önismeret, a kommunikáció és a (pár)kapcsolatok. 2017-ben kezdtem párkapcsolati és önismereti coachként működni; előtte 10 évig alapítványi programokat szerveztem szociális és kulturális témákban.

Első egyetemi diplomámat filozófia, másodikat coach szakon szereztem.

Egyaránt fontosnak tartom a logikus gondolkodást és az érzések világát is.


Szabó Ilona, Ica vagyok, SZI Kommunikációs tréner és transzformációs coachként 20 éve segítek főleg üzletembereknek, vállalkozóknak a következő szintre jutni mind az üzleti életben, mind a magánéletükben. Coach és tréneri munkám során az ezt megelőző 15 éves vállalkozói tapasztalataimat is hasznosítom.

Cél, hogy a jók még jobbak, a profik még profibbak legyenek!

A CSODA nem csak három napig tart c. könyvem is ebben nyújt hatékony segítséget.

A coach kérdéseivel, alkalmazott technikáival, jól felépített beszélgetéseivel, rávezeti, motiválja az ügyfelét arra, hogy lássa meg a hiányos területeket és igyekezzen azokat javítani, valamint ismerje fel, hogy ő maga mit tehet annak érdekében, hogy javuljon a helyzete, és elérje a céljait.

Erősségem, a fentieket, az emberi kapcsolatokra vetítve, magas szinten megvalósíttatani az érzelmi intelligencia eszközeinek bevonásával. Az „eszköz” megválasztását minden esetben megelőzi a konfliktus nagyságának és minőségének kalibrálása.

Emellett kedvenc témám, a konfliktus helyzetekből a legtöbbet kihozni úgy, hogy lehetőleg soha többet ne járjunk hasonlóan, ahogy előtte!

A képzésen ezen tudást fogom átadni a következő „eszközök” használatával, melyek a témáim is egyben:

 • Érzelmi intelligencia – érzelmek és értékrendi fontosságok, érzelmi blokkok kialakulásuk, ismérvük, szerkezetük, esetlegesen oldásuk, életünk főbb területeinek vizsgálata ennek tükrében. Önismereti rész: meddig fogok egy kapcsolatban / munkahelyen maradni, még ha az nem is jó? Mi lesz az utolsó csepp a pohárban?
 • Empátia – tudatos meghallgatás, mint stresszoldó módszer. Önempátia, csendes empátia, visszatükröző empátia, megtippelő empátia, vegyes empátia.
 • Erőszakmentes Kommunikáció (EMK) írásbeli változata.
 • Új mintázatok kialakítása a „tudatos kiírás” eszközével
  • Tudatos kiírás – mely egy velünk megtörtén problémát dolgoz fel úgy, hogy felismerjük azokat a változtatnivalókat, ami biztosíthat bennünket arról, hogy soha ne járjunk így többé.
  • Bábok használata a coaching során. Mire és hogyan? „Startégiai állítás”

Előadásmódom főbb jellemzői:

 1. Szakzsargonmentesség
 2. Érthetőség
 3. Gyakorlatiasság

Küldetésem:

 1. Magabiztosságot, ezáltal önbizalmat építeni a résztvevőkben.
 2. A tudást érthetően és precízen átadni.
 3. Hozzájárulni, hogy a megszerzett tudás, alkalmazott tudássá váljon.


Kosár

A kosár üres.