Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A LÁTOMÁS
 
 
Néhány évvel ezelőtt végeztem egy meditációt, melynek címe:
 

 

Mit akar az UNIVERZUM a tehetségem, képességeim és tudásom által megtapasztalni és kifejezni nekem? 1

 

 
„Kint vagyok az Univerzumban… a végtelen CSÖND rezgésében, ahol a NYUGALOM mint alapállapot jelenik meg. Még nem vagyok EGY vele. Csak így láthatom meg, csak így tudja megmutatni nekem…
 
Figyelmem lassan egy Tejút-szerű, ködös részre irányul… több is van belőle, de nem a Tejút színében nyugszik, hanem a környezethez képest sötétebb…
 
Lassan megértem… Energia-összesűrűsödések… Érzem, nem oda való…
Ennek az oldásában, helyreállításában számít rám az Univerzum.”
 
Ekkor hirtelen „beugrott” a „7-es2 konfliktuskitisztázó gyakorlatom”, amivel pont ezt lehet elérni.
Azonnal megnyugodtam, hiszen a SZI Kommunikációs tréningjeim egyik anyagáról van szó, a „7-es konfliktuskitisztázó gyakorlatról”. Úgy gondoltam, ezzel eleget teszek az Univerzum „hívásának”.
 
Meghatottságot éreztem, hogy egyáltalán alkalmasnak talált erre a feladatra… Megértettem, szüksége van rám… Bizalmat és hálát éreztem Tőle előre azért, hogy ezt megteszem… Könnybe lábadt szemekkel… megtisztelve éreztem magam bizalma által…
 
Én kis naiv. Ha már teszem a dolgom, miért ezt kérné tőlem az Univerzum?
Hogy megerősítsen?? Nem éreztem szükségét…
Ezt az információt szépen elfelejtettem, nem kellett vele foglalkozom, „hisz’ én teszem a dolgom…”
 
Ezek után úgy gondoltam, hogy könyvbe foglalom a BŰNTUDAT kitisztázásának módszerét, melynek alapszerkezetét a tréningjeim során „ismertem fel”.
 
Rendszeresen tartottam bűntudat-kitisztázó napokat, viszont az eseteket nem rögzítettem. Ezért „anyaggyűjtés” címszóval nekiláttam egyéni foglalkozásoknak, melyeket diktafonra vettem fel. Eközben szétválasztottam egymástól a különböző bűntudatfajtákat, melyek mindegyikér külön gyakorlatot dolgoztam ki. Így készült el 4 könyv kézirata.
 
Ezzel egyidejűleg mellkasomon egyre nyomasztóbb érzés jelent meg. Emellett többen bíráltak ezért a gyakorlatért, félve attól, hogyha nem lesz az embereknek bűntudatuk, akkor vajon mi is fog a Világban történni? Kezdtem nem érteni, hogy mi is az üzenete az Univerzumnak felém.
 
Nem értettem, hogy mi a probléma, hisz’ ezzel is az energiablokk-oldódás a végeredmény. Egy kicsit elkeseredtem, és arra gondoltam, lehet, hogy nem is ez a feladatom. Felkerestem egy sorselemző ismerősömet, és a következőt mondtam neki: Kérlek, nézd meg, hogy feladatom-e ennek a könyvnek a megírása, mert ha nem, inkább hagyom az egészet. Az sem érdekel, hogy mennyit dolgoztam vele. Lehet, hogy csak azoknak az embereknek kellett segítenem, akikkel az esettanulmányokat végeztem.
 
Azt a választ kaptam, hogy ez egy életfeladatom, úgyhogy „muszáj” megírnom.Rendben, megírom – gondoltam –, de a nyomás nem tűnt el a mellkasomról még ekkor sem.
 
Aztán otthon újra eszembe jutott a „7-es konfliktuskitisztázó gyakorlat”. Ahogy ezen gondolkodtam, egyszerűen tiszta, világos és tágas érzés lett úrrá a mellkasomban. Ekkor megértettem, hogy ez az, amit az Univerzum tudatni szeretett volna velem a látomásomban: számtalan emberhez eljuttatni ezt a kitisztázó kérdéssorozatot, hogy az érzelmi blokkok feloldódjanak. Hisz’ csak akkor tud az energia-összesűrűsödés eltűnni, ha ezt tömegekvégzik.
 
Emlékszel? „...amit megoldotok a földön, a mennyben is oldva lészen.”
 
Így valósulhat meg a látomás lényege, melyben az Univerzum megmutatta nekem, hogy az energia-összesűrűsödések feloldódásában számít rám.
 
Rendben, a látomásod lényegét értem. De hogyan működik ez a hétköznapokban?
Nos, válaszként hadd álljon itt egy saját példám.
 

Végigkísérheted, hogy az energia feltorlódása – amit egyébként nevezhetnénk negatív energiának is – milyen módon szabadult ki fogságából a gondolati kitisztázás3 során.

folytatás: az 1. fejezettel folytatódik.


1 Erre a meditációra Brandon Bays - BŐSÉG c. tréningje inspirált.
 
2 Ez a gyakorlat megnevezése, ahol a szám a konfliktus erősségére utal. Bővebbet a Magyarázatok fejezetcím alatt találsz.

3 A fogságba ejtett tiszta energia megrekedése feszítést okoz. Negatív energia önmagában nem létezik. Az éltető energiák elzáródását nevezzük így. Kis helyen összesűrűsödik, mivel el van zárva az útja, ezért feszíti/eldeformálja azt a teret, ahol eddig áramolt.

 

>>> Megrendelem a könyvet!