Régi hitrendszerek, "nem szeretem" tulajdonságok - vissza a feladónak!

NYILATKOZATOM
Tudnod kell, hogy nem vagyok pszichológus, vagy pszichiáter!
Az oldalon található összes "ÉLETMENTŐ GYAKORLATOT", kizárólag saját felelősségedre végezheted el, és semmilyen orvosi beavatkozást, kezelést nem helyettesít! Amennyiben antidepresszánst szedsz vagy pszichoterápiás kezelés alatt állsz, semmilyen gyakorlatomat nem végezheted el!  Akkor kérd kezelőorvosod segítségét!

Mi az a hitrendszer, „nem szeretem” tulajdonság, ami akadályoz?

pl: A férfiak mind szemetek!/ A nők azok csak a pasi pénzére hajtanak! / Aki nem dolgozik, (fizikai munkát) az ne is egyék! / A nő dolga a konyhában van! /

VAGY:

Mi az a tulajdonság, amit úgy érzel, hogy „kaptál”, "örököltél",  pl a családból, de nem a tied?

Pl: lustaság, halogatás, kishitűség, konfliktus kerülés, stb.

Tedd fel a kérdést: ez az enyém, vagy valaki másé?

Ha a válasz: „nem az enyém”, vagy „másé”, vagy „talán csak egy része az enyém”

Kérdezd meg: „kitől hallottam, kitől vettem át, kié ez egyáltalán?”

1. A legfontosabb lépés, ezért ezt NAGYON erősen kezd el magadban tudatosítani, hogy ez nem a tied, ez csak ettől a személytől, átszűrődött beléd az évek során. Ez az ő hitrendszere, ez az ő véleménye, ez az ő hitrendszerének egy része, vagy az ő tulajdonsága, ami tulajdonképpen neki most nincs meg teljesen, neki ez hiányzik energetikailag, hiszen ez az ő vállalt sorsa. Ezért most ő nem tud egész lenni.

2. lépés: ezt a személyt gondold el magad előtt egy kicsit bal oldalt, hisz az a pillanat, amikor ez átszűrődött, már a múltban van. (múlt bal oldal, jövő jobb)

3. nézd meg, hogyan néz ki (ott ban oldalt) és mondd el hangosan, milyen távolságra van tőled, hogy néz ki, milyen tartása, kisugárzása?

4. rendben: most jobb oldalt képzeld el azt az önmagad, aki már túl van ezen a gyakorlaton réges régen és így éli az életét. Neki már már nincs ott ez a hitrendszer // tulajdonság, szabad tőle!!

5. mondd el, hogyan néz ki, ez az önmagad, itt jobbra fent!? Milyen távolságra van tőled, milyen ruhában van, hogy néz ki, milyen a kisugárzása, attitüdje, szeme csillogása? // tetszik Ő neked?

6. nagyon jó, most hagyd egy kicsit ezt a jobboldali önmagadat, úgy is fogsz rá emlékezni… Most vess egy pillantást arra a személyre, akitől átvetted ezt a "dolgot", akinek hiányzik… …majd gondolj erre a „nem szeretem” tulajdonságra // hitrendszerre. Hol van ez a testedben elraktározódva, vagy a testeden kívül (energetikailag)? Figyelj befele és mondd el. Meséld el, hogyan néz ki ez a valami energetikailag, mire hasonlít leginkább? Milyen a fomája, színe, fajsúlya, állaga?

7. Most engedd meg, hogy ez a valami megjelenjen előtted, úgy hogy láthasd. Miközben figyeled, tereld össze a sejtjeidben lévő maradványait! Simítással húzd ki a kezeiddel a sejt-közötti térben lévő maradványait, vagy a téged körülvevő energia térben lévő maradványait is, ami ezt a valamit // hitrendszert // „nem szeretem” tulajdonságot képviseli. (a segítő együtt végzi a Klienssel, ezzel biztatva, hogy bátran végezze és élje bele magát)

8. Most, hogy a figyelmeddel összesűrítetted, akkor engedd visszaáramolni, annak, akitől kaptad, hisz neki ez hiányzik, nem tud egész lenni nélküle. Engedd, hogy átmenjen, visszaáramoljon! Miután átment, vissza kapta végre az illető, mondd el, hogyan néz ki Ő! // Hogy hat ez rád?

9. Most fordulj ahhoz az önmagadhoz, aki jobb oldalt van, aki már e nélkül, szabadon éli egy ideje az életét. Most engedd, ezt az önmagadat egyre közelebb magadhoz és a megnyílás folytán hagyd, hogy beléd lépjen, vagy beléd áramoljon az ő energiája, mely számodra nagyon hasznos információkat és tisztult energiákat hoz. Segítsd ezt egy nagy levegővételen keresztül. (A segítő látványosan beszívja a Klienssel a levelgőt!) (ezt gyorsabban mondja a segítő:) Engedd, hogy egy szempillanat alatt eljussanak az összes sejtedhez és feltöltsék azt, és még a sejt közötti tereket is, sőt a bőrödet és a bőrödön túli energia teret is. (normál tempó!) Áramoltasd magadban: le, föl, le, föl.. Engedd, hogy megtalálja a helyét benned, ez az új számodra nagyon hasznos energia!

10. És most nézd meg önmagad, a jövőben: 1-3-6-12 hónap múlva.

Van-e még jele ennek a „nem szeretem” tulajdonságnak // hitrendszernek?

Jó gyakorlást kívánok! Szabó Ilona – Ica „konfliktusvadász”

Bárkivel megoszthatod, végezheted, de tanítani, csak akkor taníthatod, ha a
SZI AKADÉMIA trénere vagy.


Ha szeretnél támogatni, 

akkor vásárold meg 

a CSODA könyvemet vagy 


Mutasd a részleteket!

a TEREMTŐ-s webináromat


Mutasd a részleteket!

Mutasd milyen termékeid vannak!

Vissza az összes "ÉLETMENTŐ" gyakorlathoz!

Kosár

A kosár üres.