EGYMÁSRA RAKÓDOTT NEHEZTELÉS FELDOLGOZÓ GYAKORLAT

NYILATKOZATOM
Tudnod kell, hogy nem vagyok pszichológus, vagy pszichiáter!
Az oldalon található összes "ÉLETMENTŐ GYAKORLATOT", kizárólag saját felelősségedre végezheted el, és semmilyen orvosi beavatkozást, kezelést nem helyettesít! Amennyiben antidepresszánst szedsz vagy pszichoterápiás kezelés alatt állsz, semmilyen gyakorlatomat nem végezheted el!  Akkor kérd kezelőorvosod segítségét!


Sokat gondolkodtam, hogy egyáltalán feltegyem-e ezt az anyagot, hiszen eddig csak a SZI Kommunikációs tréningen tanítottam
megfelelő ráhangoltság után.
Mivel olyan nagymértékű a blokk- és fájdalomoldó hatása, úgy döntöttem, hogy akinek erre van szüksége, minél hamarabb kijöhessen a negatív állapotból és elvégezhesse!
Ezt a gyakorlatot akkor használjuk, ha neheztelsz valakire, vagy már sok kimondatlan apróság gyűlt fel vele kapcsolatban.
A gyakorlat eredménye mindenkinél a neheztelés nagyságától függ, valamint, hogy van-e gyökere az eseménynek.
(szoktam javasolni, hogy évente végezzük el minden családtagunkra meg munkatársra, szomszédra ...)

Ezt is MINT minden SZI Kommunikációs gyakorlatot csak  saját felelősségedre használhatod!!!

Mikor használjuk?
Ha valakivel régóta, rendszeresen:

  • találkozok vagy együtt élek vele,
  • neheztelek rá, besokkaltam, tele a hócipőm vele. 

(szoktam javasolni, hogy évente végezzük el minden családtagunkra meg munkatársra, szomszédra ...)

Előkészület:

Vegyél elő néhány üres lapot, amire jegyzetelsz, íróeszközt és nyomtasd ki ezt a gyakorlatot. Ahol ezt a jelet: ? látod, ott az üres lapra írd le a válaszokat.

Átgondolni való:

A beborult agy nem lát tisztán. Az energia blokkból származó FÁJDALOM nem engedi.

Még itt a gyakorlat elején szeretnék egy résztémát megemlíteni, melynek kitisztázása elengedhetetlen a gyakorlat sikeressége szempontjából.

Gyógyító káromlás – mint érzelmi blokkoldó

Gondoltad volna, hogy a káromlás akár gyógyíthat is?

De hát olyat nem illik! – Illik nem illik, életet menthetsz vele.

Amikor dühösek vagyunk és kimondjuk a trágár szavakat, felvállalva azt, hogy mélyponton vagyunk, ne titkoljuk el, hogy sokkal, de sokkal jobban érezzük magunkat. Egyszerűen megkönnyebbülünk a szitkozódás által. EZ lehet az ejnye bejnyén keresztül a kutyamindenti, és innentől már nem írom le, de bármi jöhet!

Akkor most itt az idő, hogy átvegyük, ha mégis ezt az eszközt választod, hogyan tedd ezt a szidkozódást:

 1. Teheted mások előtt vagy a magad csendességében, akár belső beszédben.

 1. De!! Ha más előtt teszed, figyelembe kell venned őt. Nézd meg mi a különbség a   két kifejezés között:  „egye meg a fene!” vagy „egyen meg a fene!”, „ a rohadt életbe!” vagy „Rohadj meg!!

Az első esetben, a másik személy csak információt kap arról, hogy én rosszul érzem magam, lehet, hogy nem szól hozzám egy ideig, amíg le nem csillapodom, de nem lesz mérges rám többnyire.

Második esetben, a másik személy bántva érzi magát, hisz' neki címeztük.
„Rohadj meg!” Ez estben legtöbbször visszabánt, amelynek lehet eredménye: harag, szeparáció, rosszabb esetben tettlegesség.

 1. Figyelembe vesszük, a szóhasználatkor, ki előtt tesszük, pl:

a.       Kis gyerek előtt: ejnye-bejnye, hogy az a lekváros palacsinta!

b.      Iskolás gyerek előtt: kutyafáját, az iskoláját.

c.       Fiatalok egymás között: a rohadt életbe

d.      A pap előtt és idősek előtt a TEREMTŐT ne emlegesd, mert sértve érzik magukat, ha azt bántjuk, aki közel áll hozzájuk: egy esetleges alternatíva: hétszázát

Gyorsító:

Sörözgetés közben sokszor isznak egy felest az emberek. Miért? Mert ez egy folyamatgyorsító, hamarabb felszabadul tőle az ember.

Mi is fogunk használni, egy úgynevezett gyorsító káromlást / szitkozódást / szentségelést.
(Lehet, hogy lesz köztetek, aki úgy érzi, hogy keményebb szavakra lesz szüksége.)  

Ne kezdj bele, ha vétesz a belső etikád ellen!

Ezekről egyáltalán nyíltan beszélni is TABU témának számít. Mégis, ha őszinte vagy magadhoz, Te milyen „gyorsító” káromlást használnál szívesen?

Mikor használjuk ezt a gyakorlatot?

Ha haragszol, neheztelsz valakire, vagy már sok kimondatlan apróság gyűlt fel vele kapcsolatban, így betelt a pohár, tele a hócipőd!.
Ha hirtelen nagy haragod támadt valaki ellen,  - tehát nem a sok apróság miatt neheztelsz rá – akkor feltétlen az alábbi "hirtelen düh feloldó" gyakorlatot végezd el.


A gyakorlat eredménye mindenkinél a harag, heneztelés nagyságától függ, valamint, hogy van-e gyökere az eseménynek. Emellett, ÓRIÁSI jelentősége van annak, hogy be mered-e vállalni a leírtakat. A gyakorlatba csak akkor kezdj bele, ha végig tudod csinálni. Ha valami miatt abba kellett hagynod, amikor újra belekezdesz, teljesen az elejétől kell végigvinned, mert már közben "dolgozott" a gyakorlat és nem ott tartasz, ahol kezdted!

Tudatosítsd magadban, hogy az egészet azért teszed, hogy az energia blokkodat feloldd, és megszülessen benned a megértés és ez által a megbocsátás, amit lehet, hogy most még nehéz elképzelni.

Ne feledd, hogy ez a gyakorlat az okot (karmát) oldja fel.

És mint a KARMÁNAK NINCS HUMORÉRZÉKE c. könyvből tudjuk: a(z ok-okozat törvényétől) a karmától van egy erősebb törvény, mégpedig a MEGBOCSÁTÁS törvénye.

Sokan annyira ragaszkodnak a haragjukhoz, hogy azt mondják „inkább meghalnak, mint megbocsássanak!” – ezt azért teszik, mert akkora a fájdalmuk, hogy a harag, mint büntetési eszköz, enyhíti a fájdalmukat. Ha Te is ezek közé tartozol, had nyugtassalak meg, hogy ebben a gyakorlatban meg tudod élni a haragodat és egyáltalán nem „kell” majd megbocsátanod, hanem ez teljesen magától meg fog történni. Ha pedig lelki fájdalmad is van, akkor a "lelki fájdalom feldolgozó" gyakorlatot végezd el. FONTOS:

A gyakorlat megkezdése előtt, a párok megbeszélik az alábbi tudnivalókat a szaggatott vonalig és ezt visszamondásos empátiával, soronként meg is erősítik.

·      Ahol a szövegben, pontokat látsz, oda írd be a választ, mert később a mellette álló számokkal hivatkozunk rá és azt vissza kell olvasnod társadnak. Ilyen lesz pl. a 7-es, 8-as, 10-es, 12-es.

·      Ne használj külön lapot, csak ezt a kinyomtatott gyakorlatot.

·      A zárójeles rész a segítőnek szól, azt ne olvasd fel társadnak, csak csöndben magadban és aszerint cselekedj.

·      ha úgy érzed, hogy hangosan kell kiabálnod, akkor visszafogva, tedd, a felszabaduló energia a hangszálaidat nagyon megviselheti, mert sokszor nem csak az jön ki, amit gondoltunk, hanem utat tör magának korábbi emlék is. 

·      Ha segítővel végzed a segítő mondja ezt neked:
Ne nekem beszélj, én a segítőd vagyok, én csak végig viszlek a folyamaton.
A segítőd vagyok nem bírállak, nem véleményezlek, nem teszem hozzá a saját észrevételeimet – a pontok szerint fogok haladni.


--------------  ----------------  -----------------  ---------------  ----------------  ------------------------   --------------------------

Ha egyedül végzed a gyakorlatot, akkor, amikor azt írom, hogy „mond el” akkor Te mond ki hangosan, valamint címszavakban írd le az üres lapra. Tudatosítsd magadban, hogy amikor elmondod a panaszaidat, akkor úgy tedd, mintha itt lenne előtted a másik személy és mintha neki mondanád, őrá pedig úgy gondolj, mintha éppen hallaná.


Szükséged lesz egy vagy akár több képzeletbeli Segítőre is. Ő az, akinek a határtalan bölcsességében és szellemi erejében megbízol a gyakorlat során.  Bárki lehet, élő, vagy képzeletbeli, kitalált vagy mitikus lény Nevezd meg kérlek a Segítődet. ……………………………………………………………………………….

 

1.      Most gondold el magad előtt a másikat, akire neheztelsz, mintha nézne rád... még látnod sem fontos, csak úgy gondolj rá, mintha hallaná, amit most mondasz, majd. Nézd meg és konstatáld magadban, hogyan néz Ő ki…. Mondd el: milyen távolságra van tőled, milyen a
ruházata, tartása, kisugárzása, hány évesnek ítéled meg?
(Ha nem jelent meg: akkor, ha itt lenne, hogyan nézne ki? Milyen lenne a tartása, kisugárzása:  legalább 3 szót mondj ki.. figyeld őt...)

 1. Gyorsító:  Tele van a hócipőm veled! 3x mond ki „a kurva életbe!” (ill. innentől a saját „gyorsítódat” használd!)

 1. Az a legnagyobb bajom veled, hogy …  egy BŰNLAJSTROM LISTA formájában mond el.
  (Ha már  nem jön ki belőle semmi, csak akkor menj tovább.) (Bíztatjuk: Nagyon jó, folytasd!)

 1. Vedd tudomásul, hogy dühös vagyok rád ... Érted?! Dühös vagyok rád …
  +  A saját gyorsítód!  /  ha kell, még mondhatod többször is a gyorsítódat.

 2. Közben figyeld őt, hogyan hat rá … , majd folytasd ...

 1. Most már nem bírom tovább a hülyeségeidet… És különben is megkeseríted az életemet azzal, hogy…

 2. Magyarázd már meg nekem, hogy van az, hogy te csak ezt és ezt teszed, újra és újra?! .. és nem veszed észre, hogy …?!

 3. Gyorsító!  3X

 4. Még mindig figyeld … ő csak hallgat téged… és vedd észre, hogyan hat rá, amiket mondasz!
  Mondd el!

 5. Hát nem veszed észre!? Komolyan nem látod, hogy milyen vagy? Tudod mi vagy te? Én is mondok pár ötletet, Te csak hangolódj rá és folytasd: „Egy esetlen, hülye, értéktelen barom, szánalmas nyomorék, gusztustalan, hájas disznó, impotens, ribanc, élősködő, tehetetlen, semmirekellő, bohóc, gyenge elméjű, egó bajnok.  … „

 1. Legszívesebben, azt tenném veled, hogy ….  Mindent mondj ki őszintén… ne bántsd érte magad, hogy esetleg ezt nem illik! Sokkal nagyobb negatív hatása van a másikra, ha benned marad a harag, vele kapcsolatban és éveken keresztül átkozod őt..


Szóval, kezd a gyorsítóddal, majd mond: „legszívesebben azt tenném veled, hogy...”

Hogyan hat rá?

 1. Ha úgy érzed, hogy van még valami, amit nem tudtál/ akartál kimondani, vagy a tudattalan tárházában van benned, akkor azt gyomor és torok-csakrából és az egész testedből fújd ki felé, hogy minden információ ott lehessen ahhoz, hogy megértsen téged.

 1. Most mélyedj magadba és nézd meg, hogy van-e valaki, akire emlékeztet ez a személy?
  Valaki, akire még ettől is jobban haragszol?  Szülő, nagyszülő, gyerek, egy régi emlékben szereplő rokon vagy akár TE SAJÁT MAGAD, az az önmagad, aki nem mer magáért kiállni, nem tud NEM-et mondani.  Ha igen, akkor vedd észre, hogy ez a személy, aki akár lehetsz te is, kilép a mögül, akinek eddig beolvastál …. Elképzelhető, hogy a sor itt nem fejeződik be és mögüle is kilép valaki, aztán mögüle is ... Neked azzal kell dolgozni, aki legutoljára megjelent. Akitől fakad ez az egész. Lehet, hogy meglepődsz a felmerülő személy láttán.. Te csak engedd megjelenni.  Jelenik-e meg még valaki? És mögüle? / És a mögül? / Jött-e még valaki?  Még az is lehet, hogy érthetetlenség lesz benned, hogy miért pont az a személy jelent meg, de tudd, hogy ez nem véletlen. Rejt valamit ez a felbukkanás. Te csak folyatasd a gyakorlatot, de előtte mond el, hogy tegezed vagy magázod!
  (ha nem jelent meg senki, akkor menj a 36-osra)

Figyeld őt! Látod rajta, hogy tisztában van azzal, hogy amiket elmondtál, azért valójában ő a felelős … Vedd észre, hogy ért mindent ….. És ha van valami, amit elmondanál, akkor most mondd el neki! Úgy kezdd, hogy mondd el, milyen távolságra van tőled, hogyan néz ki, milyen a tartása? …. Ha szükségesnek érzed, beolvashatsz neki, is, de lehet, hogy vele már finomabb érzések jönnek. Lehet, hogy nem jut eszedbe semmi sem, akkor ezt mond el neki, hogy nem jut eszedbe semmi és fogalmad sincs, hogy mit kellene mondanod, hacsak azt nem, hogy…..  Ahogy érzed, úgy mond.

 1. Mondd el neki, amit fontosnak érzel… érzed-e szükségesnek a gyorsítót? Akár így is kezdheted: tudod Te, mit tettél, azzal, hogy …? //  közben figyeld őt.. ő csak hallgat téged… és vedd észre, hogyan hat rá, amiket mondasz és mondd el.

 1. Van-e még valami, amit el szeretnél mondani, vagy ő szeretne neked mondani, átadni, miközben figyeled őt.

 1. Van-e még valami, ami eddig nem lett kimondva? Esetleg a felismerés, hogy amit ő nem tudott megoldani, azt neked kell… persze, ha van ilyen // mit érzel ezzel kapcsolatban? // 

 1. Ha úgy érzed, hogy van még valami, amit nem tudtál vagy akartál kimondani, vagy csak tudattalanul van benned, akkor azt gyomor és torok csakrákból és az egész testedből fújd ki felé, hogy minden információ ott lehessen ahhoz, hogy megértsen téged. Ha szükséges segíthet a segítőd is, hogy minden információ, gondolat menjen át még a tudattalan információk és mondanivalók is!

 1. Közben figyeld őt, hogyan hat rá … , és mondd el..

(ha szükségesnek érzed, akkor a 16-os pontra menj vissza és csinálj még egy kört).

 1. (lassan) Miközben tudatosítod magadban, hogy mind ez már megtörtént, mégis hatással van vagy volt az életedre ezért mondj el, kérlek egy jókívánságot, ami hangozhat így is: Azt kívánom, hogy ez az emberi lény, vagy az ő őse,.. bármit is tett vagy teremtett a múltban,.. annak minden negatív következménye csökkenjen nullára,.. a jelen pillanatig és a jövőre nézve is, ..és minden érintett, tisztuljon meg.. és gyógyuljon meg ettől a nem hasznos energiától.

 1. Most pedig kérlek, légy magadhoz nagyon őszinte és gondold át, mit vétettél Ő ELLENE, mivel büntetted, csaltad-e meg, loptad-e meg, titkoltál-e el előle dolgokat, keltetted-e rossz hírét akár gondolatban, akár valóságban, terjesztettél-e róla valótlant? Még ha most jelentéktelennek gondolod attól is szabadulj meg! A legapróbbat is vedd elő! Különösen figyelj azokra, amit most szégyellsz. Nézz a szemébe és mond el neki, még ha nehéz is.
  Valahogy így kezd: Ezt és ezt vétettem ellened…. Kezdheted.

 1. Mindegyik után nézz rá és kérj tőle ezért bocsánatot, akár ezerszeresen is, és figyeld, hogyan reagál.

(Ha kell még biztasd társadat)  Mi van még? / van még valami?

 1. És ha még van olyan, amit nem soroltál fel, azt csak mintha gondolathullámok vagy üzenet csomagok mennének felé a fejedből, a mellkasodból, és az egész testedből, fújd ki, küldj el neki ilyen formában mindent, amit tudatosan vagy tudattalanul vétettél ellene, had értsen meg mindent, hogy mit, és miért tetted azokat … had élje meg, had érezhesse át a fájdalmadat és tetteid okát, hogy teljesen megérthessen. Majd küldd utána a bocsánatkérésed újból … 

 1. Engedd, hogy mind ezt, megbocsássa neked …, hisz' már mindent ért, átélte a fájdalmadat…

 1. Mi történik most?

 1. Most nézz mélyen a szemébe… Nézz és láss át a falakon… és nézz még mélyebben, nézz keresztül a személyiségén, az egóján túlra …, ahol már csak a lelke lakik … úgy figyeld őt! …

 1. Vajon milyen érzései is vannak ennek a lénynek, hogy ő pont ilyen illetve, hogy ezt tette vagy teszi? Mit érezhet? Milyen fájdalmai vannak vagy lehettek a lelkének? És az vajon miből fakad? Milyen hiányai lehetnek, hogy ő pont ilyen illetve, hogy ezt tette/teszi? Csak érezd meg és mondd el …. Figyeld őt így lecsupaszítva az egótól …(először mondasd el a társaddal, és ha már nem jut eszébe semmi sem, csak akkor olvasd tovább) ?…………………………………………………………………………………
  …………………………………………………………………………………………………………….……………………………………………………………………………………………………………

felvállalás, elfogadás, nyílt kommunikáció, elégedettség, szeretet, támogatás, figyelem, figyelembevétel, önbecsülés, bizalom, megértés, béke, harmónia, nyugalom, hasznosság, melegség, szabadság, becsületesség, döntés jog, boldogság, tisztelet, elismerés, dicséret, biztatás, egészség, empátia, őszinteség, jó kapcsolat, csönd, érzelmi biztonság, figyelmesség, ölelés, élmények,

27.  És most kérlek, fordulj felé és kérj tőle bocsánatot: Kérlek, bocsásd meg nekem, hogy nem láttam, hogy mi is van benned valójában … Bocsásd ezt meg kérlek nekem …. nagyon sajnálom... Mindent nagyon sajnálok.   (Biztasd társadat, ha kell.)

 1. Hogyan fogadta? / Mi történik most?

 2. Ha úgy érzed, hogy jól esne még egyszer bocsánatot kérni tőle, akkor tedd meg!
 3. Amikor készen állsz, kérdezd meg magadtól, hogy ugyan tudva, hogy az Ő ?…………………… viselkedése esetleg egyáltalán nem volt elfogadható, hajlandó vagy-e neki ennek ellenére mégis teljes szívedből, a lelked legmélyéből megbocsátani?
  Hány %-os ez a megbocsátás, ha a maximum a 100%??……………………
  (Ha megvan a 100% akkor menj a 34-re),

 1. HA NINCS MEG A 100%, mond társadnak: KÉRDEZD MEG MAGADTÓL, HOGY MI KELLENE AHHOZ, HOGY TÖRTÉNJEN, HOGY 100% LEGYEN? Pl. rogyjon előtted térdre, és a lábad szárát átkulcsolva könyörögjön a bocsánatodért? Méltasson vagy tisztázzon ki Téged mások előtt. Adjon Neked valamit, vagy élje át azt a fájdalmat, amin Te, keresztülmentél, hogy még jobban megérthessen?  (Bármi is a válasz, az rendben van): „Nagyon jó, akkor ezt most engedd megtörténni… „
  Kell-e még valaminek megtörténni, hogy még erőteljesebb legyen a megbocsájtás?
 2. Mi történik most? ?……………………………………………………………………………

 3. Amikor készen állsz, kérdezd meg magadtól, hogy ugyan tudva, hogy az Ő ………………… viselkedése esetleg egyáltalán nem volt elfogadható, hajlandó vagy-e neki mégis teljes szívedből, a lelked legmélyéből megbocsátani?
   Hány %-os ez a megbocsátás, ha a maximum a 100%??……………………

      (Ha megvan a 100% akkor menj a 34-esre, ha nincs akkor vissza a 31-esre)

 1. Akkor most bocsáss meg neki!…. Van, aki megöleli a másikat, mások másként teszik …  Figyeld, mi módon történik ez most? ?……………………………………………………………

35.  Térj vissza az eredeti személyhez!

36.  Most pedig kérlek, légy magadhoz nagyon őszinte és gondold át, mit vétettél Ő ELLENE, mivel büntetted, csaltad-e meg, loptad-e meg, titkoltál-e el előle dolgokat, keltetted-e rossz hírét akár gondolatban, akár valóságban, terjesztettél-e róla valótlant? Nézz a szemébe és mond el neki, még ha nehéz is…. Valahogy így kezd: vedd tudomásul, hogy ekkor és akkor ezt és ezt tettem, mert…

 1. Mindegyik után nézz rá és kérj tőle ezért bocsánatot – ezerszeresen - és figyeld, hogyan reagál ….

?…………………………………………………………………………
(Ha kell még biztasd társadat)
Mi van még? / van még valami? / szedj össze mindent!

 1. Ha még van olyan, amit nem soroltál fel, azt csak mintha gondolathullámok vagy üzenet vagy gondolat csomagok mennének felé a fejedből, a mellkasodból, és az egész testedből, fújd ki, küldd el neki ilyen formában, mindent, amit tudatosan vagy tudattalanul vétettél ellene, had értsen meg mindent, hogy mit és miért tetted azokat … had élje meg, had érezhesse át a fájdalmadat és tetteid okát, hogy teljesen megérthessen, majd küldd utána a bocsánatkérésed újból … 

 2. Engedd, hogy mind ezt, megbocsássa neked …, hisz' már mindent ért, átélte a fájdalmadat…

 1. Amikor készen állsz, kérdezd meg magadtól, hogy ugyan tudva, hogy az Ő?…………………… viselkedése esetleg egyáltalán nem volt elfogadható, hajlandó vagy-e neki ennek ellenére mégis teljes szívedből, a lelked legmélyéből megbocsátani?
  Hány %-os ez a megbocsátás, ha a maximum a 100%??……………………
  (Ha megvan a 100% akkor menj a 43-asra)

 1. HA NINCS MEG A 100%, KÉRDEZD MEG MAGADTÓL, HOGY MI KELLENE AHHOZ, HOGY TÖRTÉNJEN, HOGY 100% LEGYEN? Mit kellene neki ahhoz tennie? Pl. rogyjon előtted térdre, és lábad szárát átkulcsolva könyörögjön a bocsánatodért? Méltasson vagy kitisztázzon Téged mások előtt. Adjon Neked valamit, vagy esetleg élje meg ugyanazokat a fájdalmakat akár többszörösen is, mint te, hogy megérezhesse, MEGÉRTHESSE, hogy milyen fájdalmad volt az egésszel kapcsolatban? Ne hagyj ki semmit!  (Bármi is a válasz, az rendben van):
   „Nagyon jó, akkor ezt most engedd megtörténni… „

42.  Mi történik most? ?…………………………………………………………………………… 1. Amikor készen állsz, kérdezd meg magadtól, hogy ugyan tudva, hogy az Ő ………………… viselkedése esetleg egyáltalán nem volt elfogadható, hajlandó vagy-e neki mégis teljes szívedből, a lelked legmélyéből megbocsátani?

      Hány %-os ez a megbocsátás, ha a maximum a 100%??……………………
      (Ha megvan a 100% akkor menj a 43-asra, ha nincs akkor vissza a 40-esre)

 1. Akkor most bocsáss meg neki!…. Van, aki megöleli a másikat, mások másként teszik …  Figyeld, mi módon történik ez most? ?………………………………………………………………………….

 2. Akkor most ellenőrizd le, hogy van-e még valami, amit szeretnél neki mondani, vagy ha még kell valaminek történni, ahhoz, hogy még jobb érzéseid legyenek, akkor kérlek, engedd azt gondolatban megtörténni! Ha úgy érzed, hogy elnézést vagy bocsánatot kellene valamiért kérni, azt is engedd megtörténni.
  Mi történik most?

 1. Most pedig, kérlek, hogy mondj magadban egy jókívánságot érte, ami hasonlíthat egy imára … akár hangozhat így is:

Azt kívánom, hogy (XY) ……… is találja meg a boldogságát, hisz’ ő is szenvedett már épp eleget, pont úgy mint én….

Azt kívánom, hogy (XY) ………….., kerülje el a kritikát, bírálatot, magányt, boldogtalanságot, kiszolgáltatottságot, hisz' Ő is csak most tanulja az Életet, pont úgy, mint én, ő is csak boldog akar lenni, épp úgy mint én.

Gratulálok! 

Óriási lépést tettél a lelked, tested és szellemed felemelésére.
Ennek a belső munkának, máris érzed az eredményét a lelkedben és nagyon hamar a környezetedben is megjelenik a változás.

Számodra, most újra feltöltődött tartalommal az a mondás: ne a környezetedet változtasd meg, hanem magadat és a környezeted leköveti ezt a változást.

Figyeld ezt a változást, mely elsőként a kapcsolataidban jelenik meg.

Ezt a lapot égesd el, vagy csak dobd ki, nincs rá tovább szükséged!
Tudatosítsd magadban, hogy a gyakorlat kimosta belőled a neheztelést és vedd észre mi maradt a helyén. Szeretet / megértés / megnyugvás / béke / : Tudd, hogy ezek mind a BŐSÉG rezgéséből fakadnak. Tehát már nem hiányban (negatív) rezgésben vagy.

Ennek a lapnak a hátoldalára írd le, ami felfedezést magaddal vagy másokkal kapcsolatban tettél, és pár napon keresztül olvasd el, hogy a felismerés be tudjon mély szinten is épülni.
?…………………………………………………………………………………………………….

Ne feledd, hogy ez a gyakorlat az okot (karmát) oldja fel!

Bárkivel megoszthatod, végezheted, de tanítani, csak akkor taníthatod, ha a
SZI AKADÉMIA trénere vagy.


Ha szeretnél támogatni, 

akkor vásárold meg 

a CSODA könyvemet vagy 


Mutasd a részleteket!

a TEREMTŐ-s webináromat


Mutasd a részleteket!

Mutasd milyen termékeid vannak!

Vissza az összes "ÉLETMENTŐ" gyakorlathoz!